Завантаження ...
banner
banner

Знижки для військових у Ніжині

Знижки для військових у Ніжині фото

РЕКЛАМА Збройні Сили України є нашим надійним захистом і нашою опорою у війні з Росією. Наша вдячність українським військовим виражається не лише в постійних донатах, волонтерстві, а й суспільній довірі та підтримці. Наші воїни заслуговують якнайкращого ставлення. Ми зібрали інформацію, які знижки надають військовим торговельні заклади Ніжина. Це підтримка нашим героям, що виражена не лише на словах.


Зміст:

Військторг «Бавовна»


Салон меблів «Маршал»


Салон «Територія меблів»


Магазин «Тепло. Газ. Вода»


Кафе «Автограф»


Магазин «Діамант»

Військторг «Бавовна»

Військовий маркет має свою філософію діяльності, яку активно та відповідально втілює в життя. Зокрема, це:

  1. Підтримка. Ми дбаємо не тільки про військових та їхні родини, а й загалом усіх громадян, які захищають нас і нашу країну від ворога.
  2. Головна ідея супермаркету - широкий вибір від шкарпеток до шолому.
  3. Любов: дарувати нашим захисникам тепло і затишок. Кожному, бо вони нас боронять і на це заслуговують. А їм потрібно часом просто прийти поговорити, пожартувати, або порозмірковувати про життя, випити каву, морально розрядитися, або просто поцілувати прапор - кожному щось треба тепліше і справжніше, ніж сеанси психотерапії!
  4. Громадянська позиція і громадянська свідомість. Україна має два кордони з «йобн№тими» сусідами, проте ми віримо в ЗСУ та нашу перемогу! 

У військторгу діє постійна знижка для учасників бойових дій - 3%, а також накопичувальна система знижок:

  • від 2000 тис- 2%
  • від  3000тис- 3%
  • від 5000 тис- 5 %.

У Ніжині незабаром відкриття! Віськторг працює за доставкою, замовлення можна зробити через сайт.
Instagram

Адреси військторгу «Бавовна» в Чернігові: вул. Шевченка, 32; пр-т. Перемоги, 43; пр-т. Левка Лукʼяненка, 25; вул. Незалежності, 12.

Салон меблів «Маршал»

Оновлення домашнього інтер’єру не обходиться без придбання сучасних меблів. У Ніжині найкраще це зробити в салоні меблів «Маршал», що пропонує фірмову продукцію за цінами виробників. Склад меблевої  фабрики розташований саме в нашому місті, тому салон забезпечує безкоштовну доставку товарів по Ніжину.

Салон меблів «Маршал» пропонує тільки якісні і довговічні вироби. «Якщо клієнт віддає перевагу унікальному дизайну – наш фахівець виїде до нього додому та здійснить виміри, щоб індивідуально підійти до виконання замовлення. Також ми маємо виставкові стенди, за допомогою яких кожен покупець може оцінити наповнення матраців і диванів та підібрати для себе оптимальний варіант», - наголошують у салоні. Для виготовлення кухонних елементів надаються зразки доступних матеріалів (ЛДСП, МДФ тощо).

«Ми гарантуємо професійний і творчий підхід до рішень дизайнерських завдань будь-якого рівня складності та детальне виявлення ваших потреб для досягнення ідеального результату», - з таким гаслом працюють у «Маршалі».

Салон меблів «Маршал» має у штаті команду досвідчених майстрів, які швидко та надійно виконують свою роботу, допомагаючи облаштовувати будинки і квартири клієнтів.

Щоб покупці могли економити, розроблено  вигідну систему ЗНИЖОК для всіх клієнтів. Для військових та їхніх сімей діє ДОДАТКОВА ЗНИЖКА 3%. Клієнтам із обмеженим бюджетом надаються послугу кредитування. Гарантійне обслуговування меблів терміном 1,5 року підтверджує стабільність компанії та хорошу репутацію на вітчизняному ринку.

Також салон «Маршал» практикує сервісне обслуговування споживачів упродовж усього часу після придбання нашої продукції. «Оскільки ми є прямими виробниками комодів, шаф-купе та кухонних гарнітурів, ми беремо на себе повну відповідальність за оперативну та якісну доставку виробів до вашого будинку чи офісу. Ви можете бути спокійні – товар приїде до вас без пошкоджень та придатним для використання, адже ми дбаємо про надійне пакування та грамотне перевезення меблів цього формату», - зауважують в салоні.

Facebook
Сайт
Адреса: м.Ніжин, вулиця Станіслава Прощенка, 1Б
Тел: 067-460-03-64

Салон «Територія меблів»

Чи замислювалися ви колись над тим, скільки часу свого життя ми проводимо в ліжку чи на дивані?

Немало!

Тому придбання меблів - завжди дуже відповідальна і приємна подія. Сьогодні підказуємо вам місце, де можна придбати дивани, ліжка, столи, кухні, шафи не за усі кошти світу!

У салоні «Територія меблів»-найбільший асортимент меблів у м.Ніжин.

Для всіх клієнтів діють ЗНИЖКИ на меблі 10%. Для військових та їхніх родин - додаткова ЗНИЖКА ще 3%!

Також є можливість отримати подарунковий сертифікат на 500, 1000 або 2000 грн. на придбання меблів у салоні «Територія меблів».

Усі меблі - українських виробників, є оплата частинами та можливість оформити кредит.

Доставка і збирання меблів БЕЗКОШТОВНО!

Facebook
Салон розташований за адресою: м.Ніжин, вул. Маріупольська, 52 Г
Тел: 098-234-08-86

Магазин «Тепло. Газ. Вода»

У нашій кліматичній зоні неможливо жити без опалювальної або кліматичної техніки. Це те, без чого неможливий комфорт у наших оселях. Навіть найдорожчий і найсучасніший дім без такого бажаного тепла не зможе бути осередком затишку і добробуту. А створюють ці домашні вигоди високотехнологічні опалювальні прилади і пристрої.

Магазин «Тепло Газ Вода» допоможе ефективно вирішити проблему з вибором якісного котла, радіатора, насоса чи бойлера для своєї оселі. Тут представлений широкий асортимент опалювальної, а також техніки для водопостачання та комплектуючих відомих українських і європейських виробників. Серед них добре відомі бренди - Altep, Paskal, Zubr, Kotlant. А також у наявності  - стабілізатори, джерела безперебійного живлення, акумулятори і генератори, що незамінні в умовах війни та існуючих ризиків із електропостачанням.

Крім цього, магазин пропонує широкий вибір газових котлів. Є в наявності газові двоконтурні котли європейських виробників: Vaillant, Protherm, E.C.A. та інших.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам лише кращі товари за вигідними цінами. Коли ви звертаєтеся до нас, будьте певні - наші консультанти підберуть для вас потрібну потужність обладнання й оптимальний ціновий діапазон», - підкреслюють в магазині «Тепло. Газ. Вода».

Магазин також здійснює монтаж, забезпечує гарантію і сервісне обслуговування.

ЗНИЖКА 5% на всі товари магазину  надається військовослужбовцям ЗСУ, за умови пред’явлення посвідчення або військового квитка з відмітками про проходження служби.

Чекаємо на вас за адресою: місто Ніжин, вулиця Весняна, 2, (навпроти Покровської церкви).
Тел: 097-639-21-30

Кафе «Автограф»

Кафе «Автограф» - це поєднання традицій європейської і кавказької кухонь у центрі Ніжина. На гостей чекають привітність і тепла  атмосфера гостинності, де кожен може скуштувати смачні страви та корисно провести час у колі дорогих людей.

Поєднання європейської якості, смаку,  української щедрості та рецептів довгожителів зробить ваші зустрічі незабутніми, а вишуканий інтер’єр буде достойним супроводом.

У меню кафе «Автограф» — смачні пироги, хачапурі, шашлик, реберця під соусом барбекю, долма у виноградному листі, справжні українські крученики та налисники, вишукані європейські салати. Тому тільки тут ви зможете скуштувати найсвіжіші оригінальні страви за доступними цінами!

Частина отриманих коштів з роботи кафе спрямовується на потреби ЗСУ і нашим землякам-захисникам. У закладі є система знижок, а для наших захисників діє постійна знижка та подарунок від шефа!

Для військовослужбовців ЗСУ  діє знижка -5%.

Ласкаво просимо в кафе «Автограф», де поєднується стиль, вишукана кухня та приємна атмосфера. З нами завжди смачно святкувати!

Facebook
Instagram
Кафе «Автограф»: м.Ніжин,вул. Овдіївська,1
Тел: 098-861-22-16


Магазин «Діамант»

Магазин «Діамант» працює на ринку ювелірних виробів 18 років. Тут пропонують наручні годинники і прикраси з золота та срібла найкращих виробників України та вироби в стилі сучасних модних брендів.

У магазині «Діамант» знайдете найцікавіші подарунки на згадку, обереги та прикраси для себе, коханої, родича, друга чи колеги.

За дуже доступними цінами можна придбати пам’ятні аксесуари зі срібла, золота та дорогоцінного каміння. Вони підійдуть для створення унікального образу, щоденного використання та для урочистих заходів і вважаються універсальними подарунками.

Висококваліфіковані співробітниці магазину завжди допоможуть зробити правильний вибір, проконсультують щодо догляду за прикрасою. Допомогти зробити найкращий вибір – це пріоритет нашого магазину.

У магазині «Діамант» є також можливість обміняти прикраси з золота  на нові. Для цього потрібно буде лише заплатити за роботу майстра, що є дуже вигідною пропозицією.

Крім цього, магазин займається благодійністю: підтримує військових і передає допомогу для ЗСУ, допомагає нашим землякам-захисникам. «Ми цінуємо все, що роблять відважні воїни для перемоги, тому на наших захисників і захисниць чекають знижки та подарунки», - запевняють у магазині «Діамант».

Для військовослужбовців ЗСУ  діє знижка -5%  на всі ювелірні вироби.

Facebook
Instagram
Магазин «Діамант»: м. Ніжин, вул. Овдіївська, 1
Тел: 068-107-88-81


Війна триває, а тому підтримка нашим захисникам зайвою не буде. Кожен має робити те, що може і на полі бою, і в тилу. І в цьому процесі важливі єдність та взаємопідтримка. Вони стануть запорукою нашої майбутньої перемоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: