Завантаження ...
banner

Готуємося до школи: гід магазинами Ніжина

Готуємося до школи: гід магазинами Ніжина фото

РЕКЛАМА

Зміст:
1. Салон «ТЕРИТОРІЯ МЕБЛІВ»
2. Магазин «ДИТЯЧИЙ СТИЛЬ»
3. САЛОН МЕБЛІВ «МАРШАЛ»
4. «КОМПʼЮТЕРНИЙ ВСЕСВІТ»
5. Магазин BROSKO
6. Магазин ортопедичних товарів «ОртоКрок»
7. Магазин «АКЦЕНТ»

Початок навчального року - пора клопотів для батьків. Адже зібрати дитину до школи вартує значних зусиль, часу і нервів. І звісно, коштів. А якщо дітей кілька, а якщо в родині є першокласник! Ми зробили підбірку закладів, чиї пропозиції є корисними напередодні 1 вересня. Крім цього, подбали про раціональні поради для тих, хто збирається вперше чи вкотре до країни знань.

Робоче місце школяра

Напередодні початку навчального року варто подбати про робоче місце учня. Йдеться про правильно освітлений простір і зручні меблі, що відповідають зросту дитини. Наявність окремого робочого місця дитини не лише сприятиме виконанню домашніх завдань, а й стане основою майбутнього здоровʼя - збереження зору дитини і формування її правильної постави. 

Центр громадського здоровʼя звертає увагу на правила організації робочого місця учня:

  1. Подбайте, щоб письмовий стіл, за яким дитина вчить уроки, був добре освітлений. У світлий період доби це має бути природнє освітлення, у темний – штучне. Оптимальний варіант ввечері – настільна лампа на гнучкій ніжці. Якщо ваша дитина пише правою рукою, поставте лампу ліворуч, а якщо вона шульга – праворуч.
  2. Меблі мають бути такої висоти, що відповідає зросту учня, адже від цього залежить формування його правильної постави. Найкращий варіант придбати моделі-трансформери. Правильна поза школяра для сидіння за письмовим столом – коли учень сидить глибоко на стільці, попереково-крижовою частиною тіла спирається на його спинку й тримає рівно корпус та голову. При цьому голова має бути злегка нахилена вперед, ноги зігнуті в кульшовому та колінному суглобах під прямим кутом, стопи спираються на підлогу, передпліччя вільно лежать на столі.
  3. Якщо ваша дитина працює за персональним комп’ютером, поставте монітор навпроти її обличчя на відстані витягнутої руки. Клавіатура й мишка мають бути на рівні ліктя, зап’ястки повинні бути розташовані прямо – так м’язи не набрякатимуть.

Салон «ТЕРИТОРІЯ МЕБЛІВ»

Салон «ТЕРИТОРІЯ МЕБЛІВ» пропонує широкий асортимент меблів українських виробників. Тут діє система знижок -10% для всіх клієнтів, для військових та їх сімей є додаткова знижка -3%. У салоні можна оформити кредит та оплату частинами без переплат. Доставка та встановлення меблів по місту БЕЗКОШТОВНО.

Салон «ТЕРИТОРІЯ МЕБЛІВ» вітає майбутніх першокласників та всіх школярів і з нагоди початку нового навчального року дарує 15% ЗНИЖКИ на письмові і комп'ютерні столи, а також на стільці. Акція діє до 31 серпня.

Як нас знайти: https://maps.app.goo.gl/b9TK8f5hTbJ8B9px8

Facebook

Чекаємо вас за адресою: вулиця Маріупольська, 52 Г (колишня Льва Толстого).

Тел: 098-234-08-86

Шкільний одяг

Переважна більшість учнів сьогодні не носять шкільну форму, тож важливо обрати зручний та комфортний одяг для школи. МОЗ до нового навчального року підготував рекомендації щодо вимог до дитячого одягу. Серед них - надавайте перевагу дитячому одягу з максимальним вмістом натуральних волокон. Натуральні тканини забезпечують повітропроникність і забезпечують тепловий комфорт. У повністю синтетичному одязі (наприклад, з 100% поліестеру) дитина може пітніти, ризикує переохолодитись і застудитися.  Для дітей молодших та середніх класів шкільна форма, блузки і сорочки, натільна білизна, шкарпетки і колготи мають бути повністю натуральними або виготовлені зі змішаних тканин. Мінімальний вміст натуральних волокон у одязі має становити 50%. Крім того, натільна білизна першокласників (дітей до 7 років) має бути виготовлена виключно із натуральних тканин. Учні старших класів можуть носити одяг, виготовлений як з натуральних, так і змішаних або штучних тканин. Це стосується шкільної форми або будь-якого одягу другого шару. Натільна білизна старшокласників має бути із натуральних або змішаних тканини (мінімальний вміст натуральних волокон - 50%).

Обираючи шкільний одяг також звертайте увагу на:

  • якість пошиття

Йдеться про крій, якість фурнітури, а також, чи рівні рядки швів. Важливо, щоб ярлик у вигляді стрічки із інформацією про догляд був вшитий у шов - це свідчить про добросовісність виробника. Не варто купувати одяг, якщо маркувальний ярлик відсутній або, наприклад, закріплений шпилькою.

  • зручність

Шкільна форма не повинна обмежувати рухи дитини. Модні, але дуже вузькі речі - поганий варіант для шкільного одягу. Не обирайте для дівчаток молодшого шкільного віку спідниці-олівці, а для хлопців - вузькі штани без резинки на поясі.

  • безпечність

Уся продукція для дітей повинна мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, що засвідчують безпечність цього товару для здоров'я вашої дитини.

Магазин «ДИТЯЧИЙ СТИЛЬ»

Пропонує широкий асортимент одягу для хлопчиків та дівчаток, а також підлітків за доступними цінами. Завітавши до магазину, ви зможете обрати повсякденний і святковий одяг для школи. Ми пропонуємо стильні речі перевірених виробників, якість яких підтверджена часом. Наше гасло - бути стильними із дитинства.

Сезонний розпродаж, знижки до - 50% з 2 серпня  до 2 вересня 2024 року.

Instagram

Адреса: м. Ніжин, Центральний ринок, Магазин 956 (поблизу комісійного).

Продовжуючи тему меблів - рекомендуємо

САЛОН МЕБЛІВ «МАРШАЛ»

Салон меблів «МАРШАЛ» пропонує великий вибір різноманітних меблів: дивани, шафи, ліжка, кухні, столи, стільці і багато іншого. Виготовляємо меблі індивідуально за вашими розмірами. Виїзд замірщика, доставка і установка меблів БЕЗКОШТОВНО. Діє система знижок для всіх клієнтів.

Саме тут ви знайдете великий вибір комп'ютерних та письмових столів і стільців зі ЗНИЖКОЮ - 15% до 31 серпня включно.

Ми на карті: https://maps.app.goo.gl/omPnyGSSAXKXXXs18

Facebook

Адреса: вулиця Станіслава Прощенка, 1Б

Тел.: 067-460-03-64

Компʼютери на всі випадки життя

Сучасні школярі не уявляють своє життя без компʼютерів та інших гаджетів. З кожним днем наближається  осінь, закінчуються відпустки, канікули та починається налаштування на потужний робочий рік!  А це означає, що потрібно оновлювати не тільки свій гардероб, а й свої гаджети та їхні аксесуари!

«КОМПʼЮТЕРНИЙ ВСЕСВІТ»

Це не просто магазини. Це — безмежний простір ваших можливостей! Мережа, заснована 2002 року, стабільно розвивається. Хочемо поділитися цікавими цифрами про нашу діяльність. Ми маємо 21+ років досвіду та роботи з людьми. Майстерно спрощуємо життя та допомагаємо досягати цілей за допомогою техніки. 80+ магазинів по Україні та з кожним днем стаємо все ближчими до вас! 2000+ брендів у каталозі та щоденний влучний і правильний вибір наших покупців. 100 000+ товарів на сайті, що дозволяє  зручно та швидко обирати найкраще!

У нас багаторічний досвід та надійність, широкий асортимент товарів, лояльна цінова політика, безкоштовна доставка у будь-який магазин мережі.

Одна з зірок нашого сузірʼя розташована в місті Ніжин: вул. Гоголя 2-а, графік роботи: Пн - пт 9:00-18:00 Сб- нд 9:00-17:00

Наш сайт

Тел.: 050-348-01-42

У магазині в Ніжині ви знайдете все необхідне. Адже гаджети є невідʼємною частиною сучасного життя і їхня якість є надзвичайно важливою. І ми, як знали, підготували для вас щось спекотне! У «Компʼютерному Всесвіті» знижки до -40% на аксесуари!

  • Знижки -15% на другий та -30 % на третій АКСЕСУАР у чеку! Аксесуари, на які надається знижка: навушники і гарнітури, клавіатури та мишки, сумки та рюкзаки, скло та чохли для мобільних телефонів, акустичні системи, флешки та карти пам'яті, зарядні пристрої,  ліхтарики та інші аксесуари до ваших  гаджетів !
  • Гарантовані знижки до -40% на стильні аксесуари при купівлі ноутбуків, ПК, моноблоків, смартфонів, планшетів чи ТВ!
  • Подарунок чи поповнення мобільного при купівлі смартфонів SAMSUNG та iPhone!

Оплата частинами 4 платежі  від ПриватБанку або Моно на ВСІ ТОВАРИ ! Акція триває з 08.08 до 15.09. За деталями звертайся до консультантів у магазині в Ніжині!

І знову про одяг.

Магазин BROSKO

BROSKO – це магазин одягу, взуття, текстилю та аксесуарів для всієї родини за доступними цінами. Особливою увагою зараз користується сучасний асортимент до школи, що відповідає всім вимогам комфорту та стилю. Від класичних сорочок до спортивних костюмів – BROSKO пропонує широкий вибір одягу та взуття, який підходить як на щодень, так і для особливих випадків.
У магазині представлений широкий асортимент шкільного одягу та аксесуарів:
базові футболки від 189 грн, стильні поло від 249 грн, та спідниці від 409 грн.
Для хлопчиків доступні сорочки від 199 грн, а для дівчаток – сорочки та блузи від 309 грн.
Вишиванки від 519 грн, світшоти від 279 грн, і спортивні штани від 329 грн забезпечать комфорт і стиль у будь-якій ситуації.
Спортивні костюми від 639 грн додадуть сучасного вигляду, а джинси від 620 грн та брюки для дівчаток від 419 грн стануть основою гардеробу.
Завершіть образ туфлями для дівчаток від 409 грн, кедами від 359 грн, або кросівками від 529 грн.
Не забудьте про рюкзаки та сумки від 429 грн – ідеальні для будь-якого навчального року.

Стежте за оновленням на сайті

Завітайте до магазину BROSKO за адресою: м. Ніжин, вул. Покровська, 26 та м. Носівка, вул. Центральна, 16

Готуючись до школи, слід звернути увагу і на дитяче взуття, вибір якого може стати справжньою проблемою для батьків. Проте не засмучуйтеся, адже існує спеціальна категорія взуття - профілактичне ортопедичне, виготовлене з натуральних тканин, що не лише сприяє правильному формуванню стопи, але й запобігає та коригує різні деформації.

Магазин ортопедичних товарів «ОртоКрок»

«ОртоКрок» працює з гаслом: здорові стопи - здоровий організм. Заклад має спеціальне обладнання, що  дозволяє перевірити стопи, придбати готові чи замовити індивідуальні устілки та ортопедичне  взуття. Також є можливість обрати силіконові корекційні вироби для стоп. Основні завдання ортопедичного взуття — це правильне формування зводу стопи та профілактика розвитку патологій ніг у дитини. Йдеться також про профілактику і лікування плоскостопості, вальгусної деформації великого пальця стопи; варикозного розширення вен; захворювання опорно-рухової системи; наявність проблем з поперековим відділом (грижі, ущільнення). Для вирішення перелічених проблем у магазині ви знайдете взуття та устілки для дорослих. Ми пропонуємо ортопедичне взуття вітчизняного та іноземного виробництва (Сербія, Туреччина), устілки - українського та німецького виробництва. Магазин пропонує вибір взуття від 18 до 47 розміру на всі сезони, включаючи хатні капці.

Instagram

Facebook

Адреса: м.Ніжин, вул. Шевченка,11, (ліворуч Ощадбанку)

Тел. 068-278-30-27

Магазин «АКЦЕНТ»

Магазин «АКЦЕНТ» відомий широким асортиментом і регулярним оновленням товару, що дозволяє знайти ідеальні рішення для кожного члена родини. На площі 400 кв.м, «АКЦЕНТ» пропонує все необхідне для створення стильного та завершеного образу для кожного. До нового навчального року магазин підготував сучасну колекцію, що пропонує не тільки одяг і взуття, але й аксесуари для вашої дитини.

  • Футболки, поло, сорочки та блузи, вишиванки, світшоти від 189,00 грн.
  • Спідниці від 409,00 грн
  • Штани, брюки та джинси для дівчаток від 329,00 грн
  • Спортивні костюми від 639,00
  • Білизна від 17,00 грн
  • Туфлі, кеди та кросівки від 359,00 грн
  • Рюкзаки та сумки від 429,00

Завітайте до «АКЦЕНТ» за адресою: м. Ніжин, вул. С. Прощенка, 3А (приміщення колишнього РАГСУ) або стежте за оновленнями Instagram

Тел.: 066-862-03-51

Лічені тижні залишаються до початку нового навчального року. Сподіваємося, що він буде сповнений для наших дітей новими відкриттями та розвитком, зустрічами з друзями і  пізнанням невідомого.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: