Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській лікарні встановлять сонячну електростанцію

У Ніжинській лікарні встановлять сонячну електростанцію фото
Ніжинська міська лікарня є найбільш енергозатратним об’єктом у громаді. Щодня вона використовує 110 кВт, а це значні витрати з міського бюджету. Тому було вирішено знайти шляхи вирішення цієї проблеми.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

"Співпрацюючи з міжнародними партнерами - Німецьким товариством міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)) фахівцям вдалося домовитися про встановлення на території Ніжинської ЦМЛ сонячних панелей.

Це допоможе суттєво зменшити витрати з міського бюджету на Ніжинську міську лікарню, адже потужність СЕС становитиме 55 кВт, а це 50 відсотків загальних витрат.На сьогодні обладнання прямує для укомплектування в Німеччину, наприкінці місяця планується його відвантаження. Не пізніше 1 квітня сонячну електростанцію доставлять до Ніжинської центральної міської лікарні. Подібні приклади - яскравий показник якісної роботи згуртованої команди Ніжинської громади.

Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам за допомогу та підтримку! Працюємо задля перемоги разом!", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, у хірургічному відділення №2 Ніжинської міської лікарні – нове медичне обладнання. Мова йде про сучасний операційний стіл, УЗД апарат експертного класу та новий і сучасний електрокоагулятор. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: