Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині в одному з регіонів бунтують через "воду"

На Чернігівщині в одному з регіонів бунтують через "воду" фото
Між Черніговом і Новоселівкою 17 лютого близько 20 людей перекрили дорогу — пропускають тільки військових, поліцію і "швидкі". Вони вимагають від КП "Чернігівводоканал" заключити з жителями Новоселівки договори на водопостачання, як це було до повномасштабного вторгнення, - пише Суспільне Чернігів.


Про це повідомляє журналістка Суспільного з місця події.

Як розповіла учасниця акції Анна Рогова, в КП "Чернігівводоканал" людям пропонують створити комунальне підприємство, через яке постачатимуть воду. Це призведе до підвищення цін на водопостачання, каже Анна.

"Перекрили дорогу бо водоканал не заключає з жителями села Новоселівка на пряму договори, а хочуть зробити підприємство, щоб через нього у Новоселівці люди купували воду за підвищеними тарифами. Хоча з 2008-го по 2022 роки в Новоселівці платили за воду саме водоканалу. Люди складалися, щоб прокласти тут труби, получається провели централізовану воду, люди платили 12 років, а тепер, після війни, чомусь не хочуть з нами заключати договори".


Між Черніговом і Новоселівкою люди перекрили дорогу. ФОТО: Суспільне Чернігів


Анна Рогова каже: створення комунального підприємства не є гарантією, що ціни будуть постійними і не зростатимуть.

"Ми хочемо купляти воду за такими тарифами як жителі Чернігова, жителі села Старий Білоус, які також прокладали труби і так само платять, як чернігівці".

Ми намагаємося отримати коментар від КП "Чернігівводоканал". Їхню позицію готові оприлюднити у наступних матеріалах.

Як повідомляв MYNIZHYN, в одному з смт Чернігівщини бунт через підвищення комуналки: подробиці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: