Завантаження ...
banner
banner

Миколі Гоголю повідомили про підозру: що накоїв директор КП "Паркування та ринок" у Чернігові

Миколі Гоголю повідомили про підозру: що накоїв директор КП "Паркування та ринок" у Чернігові фото
Директору комунального підприємства "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради Миколі Гоголю повідомили про підозру, - повідомляє Суспільне Чернігів.


Цю інформацію у коментарі Суспільному підтвердив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

"У п'ятницю (16 лютого – ред.) йому вручили підозру, після обшуків на підприємстві", – сказав Ломако.

Як повідомляє Чернігівська обласна прокуратура на своїй Facebook-сторінці, директору комунального підприємства вручили підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України): завдана шкода в розмірі понад 2,5 млн грн Чернігівській міській територіальній громаді.

За даними слідства, керівник, використовуючи своє службове становище, діючи в інтересах юридичної особи та підприємця, уклав з ними договори на будівництво адміністративно-господарської будівлі, автостоянки та мийки самообслуговування на земельних ділянках, які перебували у постійному користуванні комунального підприємства.

Після прийняття в експлуатацію, право власності на новозбудовані обʼєкти нерухомого майна реєструвалися за забудовниками.

Надалі рішеннями сесій Чернігівської міської ради припинялося право постійного користування комунальним підприємством земельними ділянками та укладалися договори про передачу їх в оренду.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині правоохоронці затримали 31-річного місцевого жителя, якого підозрюють у наркоторгівлі. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: