Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині чоловік у період заборони наловив риби майже на 19 тисяч гривень

На Ніжинщині чоловік у період заборони наловив риби майже на 19 тисяч гривень фото

Першого березня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході рибоохоронного рейду на водоймах Ніжинського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

На р. Доч поблизу с. Красностав Борзнянської громади виявлено мешканця Борзни, який ловив рибу за допомогою 2 од. заборонених знарядь лову - сіток простих. В період заборони на вилов щуки та в протизаконний спосіб, порушник добув 5 екз. щуки та 1 екз. карася сріблястого. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 18 921 грн.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Борзнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 (цілодобово).

Довідкова інформація: На водоймах Чернігівської області діють заборони на вилов водних біоресурсів: до початку весняно - літньої заборони на період нересту 2024 року- на зимувальних ямах, подробиці за посиланням, до 31 березня 2024 року (включно) – на вилов щуки, подробиці за посиланням, по 30 червня 2024 року (включно) – на вилов раків, з деталями можна ознайомитися за лінком.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: