Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському пологовому за лютий на світ з'явилося 56 дітей

У Ніжинському пологовому за лютий на світ з'явилося 56 дітей фото
Упродовж лютого у Ніжинському міському пологовому будинку відбулося 55 пологів і з’явилося на світ 56 дітей – 27 хлопчиків та 29  дівчаток.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Одній родині лелека приніс двійню – двох дівчаток. Богатир лютого - хлопчик з Носівки, який важив при народженні 4150 грамів. Найменша вага (750 грамів) теж у дівчинки з Носівки. Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Борзнянщини, Носівщини, Ічнянщини, Прилуччини, міст: Носівка, Борзна, Ічня, Прилуки.
 
Переважно жінки народжували першу або другу дитину, але були й багатодітні матусі. У сімох це треті, в однієї – четверті, ще в однієї – п’яті пологи, а вже протягом першого весняного тижня (з 27 лютого по 5 березня) у Ніжинському міському пологовому будинку з’явилося на світ 14 немовлят — шість хлопчиків та вісім дівчаток.

Вітаємо родини з поповненням! Нехай ваші оселі заполонять дзвінкий дитячий сміх, веселі витівки та різноманітні приємні клопоти. Здоров'я, миру, щастя та любові! Хай ваші діти будуть щасливі та здорові!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: