Завантаження ...
banner
banner

ТОП-4 ідеї для подарунків у Ніжині жінкам і не тільки

ТОП-4 ідеї для подарунків у Ніжині жінкам і не тільки фото
РЕКЛАМА 8 Березня відзначається Міжнародний день прав жінок та миру. В Україні вже кілька років тривають дискусії про доречність святкування цього дня, зважаючи на його радянський шлейф. Але поки воно залишається в нашому календарі державних свят (щоправда, не є вихідним під час воєнного стану) і кожен особисто для себе та своєї родини вирішує, чи святкувати? А якщо так, то як святкувати цей день?

Весна прийшла незалежно від наших проблем і переживань. Під час війни дуже хочеться позитивних емоцій. Тож, чому не зробити собі, рідним приємне і не побалувати подарунками?

Памʼятаймо, що любов до інших починається з любові до себе, тому подаруйте собі трішки позитивних емоцій у цей непростий час. Ми зібрали цікаві ідеї для подарунків у Ніжині до свята і просто так.


Солодощі - завжди чудовий подарунок, адже вони дарують приємні емоції, насолоду, створюючи незабутні смакові враження не лише для гурманів. Звісно, зловживати ними не варто, але до свята чи зрідка можна себе і найрідніших людей потішити. Крім цього, торти і тістечка завжди асоціюються із приємними моментами нашого життя, радістю і дорогими людьми.  
 

Тортова феєрія від «Ніжинхліб»

Святковий настрій – це не лише квіти і подарунки, але й незабутні смаколики, що роблять свято справді незабутнім. З нагоди весняного свята підприємство «НіжинХліб» радо пропонує ексклюзивні торти, що розкажуть про вашу любов, повагу і турботу краще за будь-які слова.

«Наші майстри втілюють у життянеймовірні ідеї та яскраві фантазії, додаючи до кожного торта шматок душі і величезну порцію тепла. Від класичних рецептів до авторських шедеврів – ми знаємо, як зробити цей день особливим», - підкреслюють кондитери підприємства.

Пориньте у світ вишуканих смаків, неповторних композицій та ексклюзивних солодощів разом із «НіжинХліб». Купуйте торти в мережі «Свіжий Хліб» та магазинах міста і подаруйте найближчим незабутню радість 8 Березня!

Будьте з нами в соцмережах:
Instagram
Facebook
Адреса: м. Ніжин, вул. Синяківська, 116



Суші, незважаючи на японське походження, стали популярною їжею в Україні, і навіть на щодень. Для багатьох вони мають асоціацію з якимись особливими подіями, святами, датами. Чому б і ні? Подаруйте собі і близьким трохи вишуканої і смачної екзотики навесні.
 

Суші з собою - Sushi Zoom Nizhyn

«Подарувати свято легко - для цього достатньо  лише замовити Акційний сет тижня «Весняний», - стверджують у Sushi Zoom Nizhyn.

Сет — це набір різних видів ролів в оригінальній подачі, розрахований на кілька персон. Він дозволяє скуштувати щось нове і знайти для себе улюблені суші.

До складу сету «Весняний» входять:
  • Філадельфія з лососем та тамаго
  • Чіз лайт з авокадо
  • Рол Самурай
  • Філадельфія з лососем 1/2
  • Філадельфія з тунцем 1/2
  • Макі з сурімі.
Ціна: 599грн Вага: 1155г (40шт) *акція діє до 10.03 включно

Стежте за нами також у соцмережах:
Сайт
Facebook
Instagram
Наш заклад розташований за адресою: м. Ніжин , вул.Гребінки 39/2
Телефони: 097-992-77-99, 063-800-83-19



Не знаєте, що подарувати на 8 Березня? У Brosko ми заздалегідьпідготували ідеї подарунків на будь-який смак та гаманець. Непотрібно витрачати час, нерви і зусилля на пошук необхідного, вартовсього завітати за однією адресою. Широкий асортимент одягу,взуття, аксесуарів, текстилю та білизни на будь-який смак, ціни васприємно здивують.
 

Весна у Ніжині з BROSKO

Зустрічайте весну з подарунками від BROSKO! Кожен день – це ідеальний час, аби висловити свої почуття через увагу і турботу. У BROSKO ми зібрали ідеальні ідеї подарунків, щоб зробити свято незабутнім для особливих жінок у вашому житті.

Подарункові сертифікати BROSKO – ключ до світу неймовірного шопінгу. Нехай ваша кохана сама обирає свій ідеальний подарунок,насолоджуючись вибором серед останніх трендів.

Сумки й аксесуари – вишуканість і стиль у кожній деталі. Від елегантних сумок до стильних гаманців, ми маємо все, щоб додати акцент до образу вашої улюбленої.

Вишукана білизна – ніжний і жіночний вибір, що підкреслить красу та витонченість. Наш асортимент білизни створений, аби дарувати відчуття особливості та комфорту.

Текстиль – якість та затишок у кожному виробі. Від м'яких пледів до елегантних скатертин, знайдіть ідеальний варіант для дому, що створить тепло і комфорт.

Халати та піжами – подаруйте затишок, обравши з нашої колекції елегантних халатів та зручних піжам. Ідеальний спосіб висловити турботу та зробити вечори ще більш комфортними.

Одяг і взуття – підкресліть весняний настрій вашої коханої, обравши з нашого асортименту ніжних суконь та стильного взуття. Оновіть її гардероб з BROSKO та додайте свіжих барв її стилю.

У BROSKO ми піклуємося про те, аби кожен подарунок був особливим. Наші консультанти з радістю допоможуть вам обрати ідеальний подарунок, що залишить незабутні спогади. Відчуйте магію 8 Березня з BROSKO!

Також кожен клієнт при першій покупці отримає картку лояльності, яка дає змогу накопичувати бонуси та розраховуватися ними при наступній покупці.

Facebook
Instagram
Адреса: м. Ніжин, вул. Покровська, 26
Телефон: 050-744-05-45



Навесні ми завжди відкриті до всього нового. Хочеться, щоб з пробудженням природи сталися позитивні зміни в країні і в кожного з нас. Шлях до змін починається з нас.
 

Оновлення з «АКЦЕНТОМ»

Ах, весна! Час, коли кожен куточок світу оживає, а серця наповнюються надією на нові починання. Це ідеальний час для того, щоб поновити свій гардероб, вдихнувши в нього свіжість весняного повітря. І де ж знайти цю вітамінну коктейльню новинок, як не в «АКЦЕНТ»?

У нас ви знайдете не просто одяг, взуття, текстиль та аксесуари. Ви  Відчуєте себе справжніми художниками, які створюють унікальний образ, що відображає вашу індивідуальність.

В «АКЦЕНТ» кожна деталь вашого весняного гардеробу буде говорити про те, що ви знаєте толк у моді.

«АКЦЕНТІ» ми вважаємо, що мода - це мистецтво доступне кожному. Тому у нас ви знайдете широкий асортимент товарів для всіх членів сім'ї. Від шикарних вечірніх суконь до затишних домашніх костюмів, від елегантного чоловічого костюма до милого дитячого комбінезона. Все це і не тільки ви зможете знайти в «АКЦЕНТ», де ми дбаємо про те, щоб ви завжди виглядали на мільйон.Запрошуємо вас відкрити для себе світ весняного шопінгу в «АКЦЕНТ».

Відчуйте задоволення від кожної покупки, адже у нас ви знайдете те, що допоможе вам створити неповторний образ цієї весни. 

Приходьте до нас за адресою: м. Ніжин, вул. С.Прощенка, 3А.
Слідкуйте за нами в Instagram
Зв'яжіться з нами за номером 066-862-03-51, щоб дізнатись більше.

Не пропустіть шанс оновити свій весняний гардероб разом з «АКЦЕНТ». Приготуйтесь до перетворень, які зроблять цю весну незабутньою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: