Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські футболісти вибороли срібло на змаганнях у Чернігові (Фото)

Ніжинські футболісти вибороли срібло на змаганнях у Чернігові (Фото) фото
У Чернігові у фізкультурно-оздоровчому комплексі "Чернігівська Політехніка" відбувся фінал чемпіонату Чернігівської області з футзалу "Граємо за Україну разом" сезону 2024 року.

Про це повідомляє Чернігівська обласна асоціація футболу.

"Перед початком фіналу, голова ЧОАФ Геннадій Прокопович та перший заступник Анатолій Свистун вручили срібні нагороди та кубок команді "Хвиля" з Киїнки, яка виборола їх у Кубку ЧОАФ минулорічного сезону.

Сам фінал видався дуже цікавим. З першого матчу розпочалась запекла та цікава боротьба за чемпіонство. На нього претендували "Зміна-Борзна", ФК "Корюківка", Ніжинський "Фенікс" та стабільний призер обласних змагань останніх років - Киїнська "Хвиля". Запекла боротьба розпочалась з першого туру змагань. Не витримали всієї фінальної дистанції лише Корюківці, які нажаль не дорахувались у фіналі трьох головних виконавців, та програвши всі поєдинки, вони фінішували четвертими. Боротьба ж за перемогу точилась до останнього туру.
  Дещо вдалішими тут були Борзнянці, які після нічиєї з "Хвилею" в першому турі вижали максимум і здобули дві яскраві перемоги над "Феніксом" і "Корюківкою", ставши головними претендентами на перемогу. Боротьба за срібні медалі, була не менш цікавою, оскільки "Хвиля" претендувала і на чемпіонство, хоча могла фінішувати і третьою. Саме так і сталося.

Ніжинський "Фенікс" довів свою перевагу в очній зустрічі і здобув заслужене срібло.


Стабільна та непередбачувана "Хвиля" задовольнилась бронзовими нагородами. Тож Борзна вписала нову сторінку в історію футзалу на Чернігівщині, ставши чемпіоном. До нагородження фіналістів також доєднався голова асоціації футзалу області Василь Карабанов.

Ці змагання відбулись уперше після військових дій, які проходили на території Чернігівщини. Дякуючи Збройним Силам України, які боронять нашу Незалежність", — йдеться у повідомленні.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: