Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині йде на спад захворюваність на ГРВІ: статистика

У Ніжині йде на спад захворюваність на ГРВІ: статистика фото

За минулий тиждень захворюваність починає поступово зменшуватись. Протягом робочого тижня до закладу звернулось – 3520 осіб, з приводу захворювань – 2915, в т.ч дорослих – 2435, дітей – 480. Захворюваність на ГРВІ також зменшується.

Про це повідомляє КНП "Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Зареєстровано хворих на ГРВІ – 261 пацієнт, з них дітей – 142, дорослих – 119. Якщо порівнювати дитячу захворюваність по садочкам, школам і неорганізованим дітям, маємо наступну картину: у садочках хворіє – 39 дітей, у школах – 87, неорганізовані діти – 16.

Окрім ГРВІ до закладу звернулись пацієнти і з іншими захворюваннями дихальної системи, а саме: г.бронхіт – 66 чол., г.трахеїт – 34 чол., ларинго-трахеїт – 22 чол., лор-патологія і ангіни – 25 чол.
Віднедавна кожний декларант нашого закладу може отримати консультацію, або виписати будь-яке направлення засобами зв’язку. За минулий тиждень – 542 декларанта отримали необхідну їм послугу.

У закладі працює психолог. За минулий тиждень 17 дорослих і 2 дитини отримали необхідну консультацію спеціаліста. Якщо комусь потрібна допомога – будь ласка, звертайтеся за адресою: вул. Успенська, 2, каб.№30.

Що стосується захворюваності на COVID -19: за минулий тиждень відібрано 101 швидкий тест, 5 – позитивних. Основа для міцного здоров’я – вчасно зроблене щеплення.

За минулий тиждень в кабінеті щеплень зроблено: АКДП (діти) – 147 щеплень, АДП-М (дорослі – 16, поліомієліт – 88, гепатит В – 34, гемофільна інфекція – 12 щеплень, КПК – 9, туберкулінодіагностика – 15 щеплень .

Слідкуйте за вакцинацією родини за календарем щеплень через додаток Helsi.

І пам’ятайте: профілактувати краще, ніж лікувати.

Фото: vitaline.clinic
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: