Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині сталося три пожежі: що відомо

На Ніжинщині сталося три пожежі: що відомо фото

За минулу добу (18-19 березня) на Ніжинщині сталося три пожежі. У результаті однієї з них господарка отримала опіки.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

У Борзні Ніжинського району (Борзнянська ТГ) по вул. Поліській, 16 о 17 год. 19 хв. 18 березня сталася пожежа житлового будинку (6х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 12 кв.м, внутрішнє облицювання стіни на площі 10 кв.м. Причина – порушення правил монтажу теплогенеруючих агрегатів та обладнання.

У селищі Ніжинське Ніжинського району (Талалаївська ТГ) по вул. Травневій, 12 о 22 год. 32 хв. 18 березня сталася пожежа житлового будинку (7х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено стіни на площі 16 кв.м, перекриття на площі 10 кв.м та майно. Причина – коротке замикання електромережі. На місці пожежі господарка отримала опіки І-ІІ ступеню.

У селишщі Стрільники Ніжинського району (Бахмацька ТГ) по вул. Борзенській, 54 о 22 год. 40 хв. 18 березня сталася пожежа житлового будинку (8х9 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю прибудови та житлового будинку на площі 30 кв.м, стіни прибудови на площі 20 кв.м, майно, пошкоджено стіну житлового будинку на площі 15 кв.м та перекриття на площі 30 кв.м. Причина та збитки встановлюються.

Фото: Ілюстративне. Джерело: Главком

Як повідомляв MYNIZHYN, на Ніжинщині у період з 8 по 10 березня сталося три пожежі. О 21.30 8 березня поблизу Ніжина пролунав вибух - це був дрон типу «Shahed».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: