Завантаження ...
banner
banner

Житель Чернігівщини сплатить за 10 рибин 32 тисячі гривень штрафу: подробиці

Житель Чернігівщини сплатить за 10 рибин 32 тисячі гривень штрафу: подробиці фото

30 березня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході рибоохоронного рейду на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

На озері поблизу с. Вовчок Кіптівської громади виявлено мешканця с. Прогрес, який ловив рибу за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки простої. У протизаконний спосіб, порушник добув 10 екз. риби: окунь – 9 екз. та 1 екз. щуки. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 31 926 грн.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонене знаряддя лову вилучено.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 (цілодобово).

Довідкова інформація: З квітня 2024 року на Чернігівщині стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. До 30 червня 2024 року (включно) діє заборона на вилов раків.

Як повідомляв MYNIZHYN, на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: