Завантаження ...
banner
banner

Активісти вимагають Дончека прибрати його МАЗ з Широкомагерської

Вчора, 7 грудня, місцеві активісти завітали до підприємця Миколи Донченка з проханням прибрати з проїжджої частини Широкомагерської старий МАЗ, який там стоїть вже багато років.


Він же памятник ... (Фото Олександра Малаша)

Вчора, 7 грудня,  місцеві активісти завітали до підприємця Миколи Донченка з проханням прибрати з проїжджої частини Широкомагерської старий МАЗ, який там стоїть вже багато років.

Про те як відублася зустріч  на своїй сторінці у Facebook депутат Ніжинської міської ради Михайло Булигін

"Отримав звернення від батьків, діти яких навчаються в зош №10. Сьогодні їздив разом з хлопцями зі спілки воїнів АТО та громадськими активістами поспілкуватися з паном Донченком, що до його авто, яке змушує діток мандрувати до школи по проїжджій частині вулиці.

Розмова не зладилася. Микола Григорович почав погрожувати та вимагати якихось шість соток землі в центрі міста під це авто. Якщо бути відвертим, то не зрозуміла така позиція від людини, котра хотіла бути мером нашого міста. Позиція коли на все і всіх начхати, тим паче на безпеку дітей. На місце події були викликані працівники поліції для вжиття всіх необхідних заходів.

Пана Донченка та працівників поліції (в разі їх бездіяльності) поставили до відома, що ми, будемо вживати інших громадських заходів та акцій, якщо авто пана Донченка в недільний термін не буде прибрано з тротуару", - написав депутат міскої ради

Нагадаємо, нещодавно у Миколи Донченка згоріло 3 автобуси. Причиною пожежі став підпал невідомими особами. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: