Завантаження ...
banner
banner

День довкілля: у Ніжині молодь прибирала в Графському парку

День довкілля: у Ніжині молодь прибирала в Графському парку фото

20 квітня волонтери ГО "ЕкоАртПлатформа", студенти спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" НФККіМ разом з активістами Солідарна Молодь Чернігівщини за підтримки Let's do it, Ukraine організували прибирання узбережжя озер в Графському парку.

Про це повідомляють на стоірнці ЕкоАртПлатформа.

"Активно виловлювали пластикові пляшки з води, ганчір'я, скло та інше сміття. Під час прибирання побачили сім'ю черепах, що грілися на сонечку та равликів, які ще більше надихнули нас. Весняне прибирання є доброю нагодою проявити своє ставлення до міста та на ділі реалізувати прагнення жити краще.

Дякуємо, що були єдині у спільній справі! Разом ми зробимо Україну чистою", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, наближається найвеличніше християнське свято — світле Христове Воскресіння. З цієї нагоди вже розпочались великодні заходи. Одним із головних елементів є великодня писанка. Вона символізує сонце, життя, всесвіт, любов і красу, весняне відродження, добро та радість. Саме тому у відділі Художнього музею НКМ імені Івана Спаського разом із Собором Всіх Святих у Ніжині сьогодні провели майстер-клас для дітей і дорослих з виготовленню писанок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: