Завантаження ...
banner
banner

Волейбольний день ніжинських спортсменів - Фото

Волейбольний день ніжинських спортсменів - Фото фото

Нещодавно Ніжинська КДЮСШ підписала меморандум про співпрацю з Державним центром олімпійської підготовки із бадмінтону та волейболу пляжного і Олімпійським фаховим коледжем ім. Івана Піддубного. Вже сьогодні кращі вихованці відділення волейболу відвідали академію пляжного волейболу Sunrise, де з ними провели майстер клас кращі тренери академії Ніколіс Максим Васильович та Стратійчук Олег Миколайович.

Пише КДЮСШ 

Після продуктивного тренування дітей гостинно запросили на сніданок, ну а потім було найголовніше- здача контрольних нормативів для подальшого вступу у Олімпійський коледж. Кращі Спортсмени, які пройшли відбір будуть БЕЗКОШТОВНО навчатися, в тому числі проживання та харчування також за рахунок коледжу. Такі умови -це дійсно гарна мотивація для підростаючого покоління. Очі юних спортсмені, які сьогодні побачили європейські умови для тренування горіли як ніколи.

Також дітей запросили на екскурсію у новий волейбольний манеж, який відкрився всього пару місяців тому. Нам пощастило і ми мали можливість побачити тренування збірної дефлімпійської Жіночої команди України з волейболу.
Після проходження тестів у легкоатлетичному манежі, дітям та батькам провели екскурсію по коледжу, показали учбовий корпус, гуртожиток, їдальню, медчастину тощо.

Як повідомляв MYNIZHYN, нещодавно в спортивній залі Ніжинського державного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід — "спортивний квест", присвячений Всесвітньому дню здоров'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: