Завантаження ...
banner
banner

Жителька cела Стодоли Ніжинського району відсвяткувала столітній ювілей

3 грудня свій 100-й день народження відзначила жителька с. Стодоли Ніжинського району Катерина Сергіївна Максименко. Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки керівники Ніжинської РДА


3 грудня свій 100-й день народження відзначила жителька с. Стодоли Ніжинського району Катерина Сергіївна Максименко.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки заступник голови Ніжинської районної ради Наталія Березка, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних, соціальних та політико-правових питань Оксана Мелашенко, начальник управління праці і соціального захисту населення РДА Олександр Шевчун, директор Стодольської ЗОШ І-ІІ ступенів Дмитро Примак та секретар Стодольської сільської ради Ольга Москаленко.
 
Вітаючи ювілярку з особистим святом, Олександр Михайлович зазначив, що саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та надійними.
 
Наталія Олексіївна та Оксана Миколаївна також привітали Катерину Сергіївну з такою поважною датою. У цей святковий день бажали родинного затишку, щасті та поваги від близьких. 
 
«Нехай Бог дарує Вам міцного здоров’я та ще довгих років життя», - побажала заступник голови Ніжинської районної ради Наталія Березка.
 
З нагоди свята керівники району вручили ювілярці квіти та подарунки.
 
Дивлячись на цю життєрадісну, привітну, балакучу жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років ювілярка пройшла нелегкий шлях. Зараз ще й досі співає пісні.
 
«Усі люблять та поважають Катерину Сергіївну. Вона дуже добра та чесна. Завжди допоможе, підтримає. Ніколи не залишається осторонь людських проблем. Вона прожила героїчне життя», – розповідає сусідка.
 
За словами дочки Поліни Іванівни, мати завжди працювала, займалася господарством, поралася на городі, постійно молилася та, не зважаючи на свій поважний вік, має добру пам'ять. Тож, бажаємо Катерині Сергіївні міцного здоров’я, добробуту та злагоди.
 
Вікторія Охріменко,
начальник організаційного відділу районної ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: