Завантаження ...
banner
banner

Богатирка — 4020 грамів: у Ніжині за минулий тиждень народилося 15 немовлят

Богатирка — 4020 грамів: у Ніжині за минулий тиждень народилося 15 немовлят фото

Минулого тижня, з 23 по 30 квітня, у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 15 немовлят — шість хлопчиків та дев'ять дівчаток.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Уже традиційно маємо не богатиря, а богатирку тижня. Богатирка тижня – дівчинка, яка важить 4020 грамів, найменша вага — 2650 грамів — теж у дівчинки. Уже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з міст Носівка та Борзна.

Перші пологи були у шістьох жінок, четверті – в однієї, у всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Весняного вам настрою, миру, щастя та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 23 по 30 квітня у нашому пологовому будинку було зроблено чотири кесареві розтини та 15 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

На вулиці буяє весна. А у нашому пологовому будинку завжди по-весняному тепло, комфортно і сонячно, бо тут щодня відбувається чудо – народження нового життя.

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: