Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському пологовому за тиждень народилося 16 немовлят

У Ніжинському пологовому за тиждень народилося 16 немовлят фото

Минулого тижня, з 16 по 23 квітня, у Ніжинському міському пологовому будинку відбулося 15 пологів, з’явилося на світ 16 немовлят — вісім хлопчиків та вісім дівчаток. Одній родині лелека приніс двійню – двох милесеньких дівчаток!

Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Богатир тижня – хлопчик з Ніжина, який важить 3820 грамів, найменша вага (2030 грамів) у дівчинки з міста Бахмач.

Географія роділь дуже широка. Уже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Прилуччини та міст Бахмач і Носівка.

Перші пологи були у восьми жінок, шості — в однієї, усі інші роділлі народжували другу дитину.

Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам миру, щастя, радості та любові! Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 16 по 23 квітня у нашому пологовому будинку було зроблено п'ять кесаревих розтинів та 12 великих гінекологічних операцій. З початку року в закладі проведено 60 кесаревих розтинів та 142 великі гінекологічні операції. Усі жінки почуваються добре.

Наш пологовий будинок – це тепле, безпечне, комфортне місце, де щодня народжується щастя, а ми завжди поруч, працюємо 24/7, і з радістю зустрічаємо ваших чудових немовлят.

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: