Завантаження ...
banner
banner

Від Борзни і до Бахмуту: у Ніжинському пологовому за минулий тиждень народилося 14 немовлят

Від Борзни і до Бахмуту: у Ніжинському пологовому за минулий тиждень народилося 14 немовлят фото

Минулого тижня (з 9 по 16 квітня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 14 немовлят — шість хлопчиків та вісім дівчаток.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

"Богатирка тижня – дівчинка з Борзни, котра важить 3620 грамів, найменша вага (2650 грамів) у хлопчика з Бахмуту (Донецька область).

Географія роділь дуже широка. Уже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Прилуцького району, Полтавської області та міст: Харків, Бахмут (Донецька область), Борзна.

Перші пологи були у сімох жінок, шості – в однієї, у всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Весняного вам настрою, миру, щастя та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 9 по 16 квітня у нашому пологовому будинку було зроблено п'ять кесаревих розтинів та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: