Завантаження ...
banner
banner

Дев'ять хлопчиків та шість дівчатк: у Ніжинському пологовому поповнення

Дев'ять хлопчиків та шість дівчатк: у Ніжинському пологовому поповнення фото

Народження нового життя: чарівні миті, незабутні враження зворушливі дотики та перші колискові… І наш персонал разом з батьками щодня радіє народженню наших малят.

Про це на своїй сторінці Facebook пише КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Минулого тижня, з 2 по 9 квітня, у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 15 немовлят — дев'ять хлопчиків та шість дівчаток.

Богатир тижня – хлопчик з Ніжинського району, який важить 3700 грамів, найменша вага (2100 грамів) у хлопчика з міста Нікополь (Дніпропетровська область).

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Корюківського та Прилуцького районів, Сумської області та міст: Нікополь (Дніпропетровська область), Носівка, Ічня.
Перші пологи були у восьмі жінок, треті – у трьох, у всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам миру, щастя, радості та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 2 по 9 квітня у нашому пологовому будинку було зроблено 4 кесареві розтини та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: