Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському пологовому за минулий тиждень народилося 20 немовлят: подробиці

У Ніжинському пологовому за минулий тиждень народилося 20 немовлят: подробиці фото

Минулого тижня (з 26 березня по 2 квітня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 20 немовлят — 10 хлопчиків та 10 дівчаток.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Богатир тижня – хлопчик з Ніжина, який важить 4450 грамів, у його мами це другі пологи. Найменша вага (1080 грамів) у дівчинки з Ніжинського району, вона четверта дитина у родині.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Прилуччини та міст Київ, Нікополь (Дніпропетровська область), Бахмач, Борзна, Носівка, Батурин, Ічня.

Перші пологи були у п’яті жінок, треті – у чотирьох, четверті – у чотирьох, п’яті - у трьох і. У всіх інших роділь це були другі пологи. Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам миру, щастя, радості та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 26 березня по 2 квітня у нашому пологовому будинку було зроблено чотири кесареві розтини та 15 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: