Завантаження ...
banner
banner

Богатирка тижня – дівчинка з Ніжина, яка важить 4480 грамів: скільки народилося немовлят в Ніжині за минулий тиждень

Богатирка тижня – дівчинка з Ніжина, яка важить 4480 грамів: скільки народилося немовлят в Ніжині за минулий тиждень фото

Минулого тижня (з 30 квітня по 7 травня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 14 немовлят — п'ять хлопчиків та дев'ять дівчаток.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Богатирка тижня – дівчинка з Ніжина, яка важить 4480 грамів, найменша вага (2850 грамів) теж у ніжинця.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Прилуцького району, міст Ічня та Бахмач.

Перші пологи були у п’яті жінок, чотирнадцяті – в одній. Багатодітна мама – мешканка Ніжинського району народила гарнесеньку дівчинку. У всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Весняного вам настрою, миру, щастя та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 30 квітня по 7 травня у нашому пологовому будинку було зроблено чотири кесареві розтини та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Найбільша радість — тримати на руках свого малюка після дев’яти довгих місяців очікування! І ми щодня радіємо разом з нашими матусями!

Як повідомляв MYNIZHYN, вісім годин роботи під час блекауту та 540 тисяч гривень економії на рік: у Ніжинському пологовому будинку встановили сонячну електростанцію. Цей проєкт вдалось реалізувати за фінансової підтримки донорів. Загалом електростанція коштує понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: