16 немовлят за тиждень: статистика Ніжинського пологового будинку

З 7 по 14 травня у Ніжинському міському пологовому будинку народилось 16 немовлят — 10 хлопчиків та шість дівчаток.

З 7 по 14 травня у Ніжинському міському пологовому будинку народилось 16 немовлят — 10 хлопчиків та шість дівчаток.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Богатир тижня  хлопчик з Носівки, який важить 3970 грамів, він третя дитина у родині. Найменша вага (3270 грамів) у хлопчика з Ніжинського району, у його мами це вже четверті пологи.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Прилуцького району, Куликівщини, міст Бахмач та Носівка.

Перші пологи були у трьох жінок, треті – у двох, четверті – у трьох. У всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Весняного вам настрою, миру, щастя та любові Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 7 по 14 травня у нашому пологовому будинку було зроблено три кесареві розтини та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Кожна дитинка, якій ми допомагаємо з'явитися на світ — наша гордість! А минулого тижня ми відчували подвійну гордість, бо у нашому пологовому будинку народжувалися лише справжні богатирі та богатирки.

Як повідомляв MYNIZHYN, Ніжинський міський пологовий будинок отримав чергове поповнення обладнання – венозний сканер VV-100. Даний прилад призначений для візуалізації венозної мережі. Він допомагає швидко знайти і візуалізувати вену для проведення діагностичних і лікувальних маніпуляцій — забору венозної крові, внутрішньовенного введення препаратів, встановлення катетера.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: