Завантаження ...
banner

Ніжинський пологовий отримав обладнання для реанімації новонароджених — подробиці

Ніжинський пологовий отримав обладнання для реанімації новонароджених — подробиці фото

"Два ларингоскопи з набором дитячих клинків для інтубації та забезпечення прохідності верхніх дихальних шляхів тепер збагатять медичний арсенал закладу. І це стало можливим завдяки спонсорській допомозі Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні UNICEF Ukraine".

Про це з посиланням на КНП «Ніжинський міський пологовий будинок» повідомляє Ніжинська міська рада.

"Це обладнання є вкрай необхідним для проведення реанімаційних дій, особливо в разі потреби у штучній вентиляції легень та допомоги новонародженим, які мають складності з диханням. Інтубація є важливим елементом в лікуванні дітей з різними медичними станами, і дане обладнання тепер забезпечує необхідні умови для цієї процедури.


Фото: Ларингоскопи з набором дитячих клинків. Джерело: Ніжинська міська рада

«Ми щиро вдячні Представництву ЮНІСЕФ в Україні за їхню важливу підтримку, а також заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніжинської міської ради, депутату Чернігівської обласної ради Ірина Грозенко за сприяння у отриманні цього важливого обладнання. Наш колективщиро вдячний за цю допомогу і сподівається на подальшу плідну співпрацю для підтримки здоров'я та добробуту наших новонароджених та їхніх матерів», — зазначили в КНП "Ніжинський міський пологовий будинок".

Як повідомляв MYNIZHYN, минулого тижня (з 30 квітня по 7 травня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 14 немовлят — п'ять хлопчиків та дев'ять дівчаток.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: