Завантаження ...

Заспівав зі Святославом Вакарчуком: незрячий хлопчик з Чернігівщини здійснив мрію

Заспівав зі Святославом Вакарчуком: незрячий хлопчик з Чернігівщини здійснив мрію фото

Незрячий 13-річний хлопчик з Чернігова Андрій Шерстюк здійснив свою дитячу мрію — він заспівав на одній сцені з лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Як все минулося — дивіться у матеріалі, — пише Суспільне Чернігів.

Андрій живе у Чернігові у багатодітній родині. Має ще п'ять братів і сестер. З народження хлопчик не бачить.

До спільного виступу зі Святославом Вакарчуком він готувався два місяці. Для цього він разом з викладачкою музики Любов'ю Тянутовою у школі вчив пісню "Обійми". У цей важливий для хлопця день вона поруч з ним.


Фото: Андрій Шерстюк та Любов Тянутова перед спільним виступом хлопчика зі Святославом Вакарчуком. Джерело: Суспільне Чернігів

"Для нас перший раз така велика сцена і стільки глядачів. Школа у нас не дуже велика, а тут стільки глядачів, але я думаю все в нього буде добре".

Мама ж хлопчика Віра Омолс, розповіла, що він із самого малечку повторює музику з мультфільмів та просто відбиває музичний такт долонями, ложкою або паличками.

До концерту Святослава Вакарчука залишалося дві години, коли Андрій з мамою і старшим братом зайшли до своєї першої в житті гримерки.


Фото: Андрій Шерстюк разом зі своїми близькими людьми в одній з гримерок драмтеатру в Чернігові. Джерело: Суспільне Чернігів

У цей час з ним на телефоні була вихователька, яка підтримувала хлопця, адже перед репетицією Андрій почав хвилюватися та не наважився спробувати на ній заспівати.

"Він може хвилюватися, щось нове для нього це дуже важко. Це треба проходити, через це переступати", — каже мама хлопчика.


Фото: Андрій Шерстюк під час спільного виступу зі Святославом Вакарчуком. Джерело: Суспільне Чернігів

До зали на концерт Андрій спочатку заходив як глядач. Але попри хвилювання він ухвалив рішення таки вийти на сцену і здійснити свою мрію.

"Мрія здійснилася на всі 100%, дуже добре ми заспівали з Вакарчуком в дуеті. Я хочу це сказати щирим покликом всього серця", — каже Андрій після виступу.


Фото: Гості концерту стоячи аплодують Андрію Шерстюку та Святославу Вакарчуку після їхнього спільного виступу. Джерело: Суспільне Чернігів

Як повідомляв MYNIZHYN, 30 травня 2024 року Ніжинська музична школа не лише подарувала своїм шанувальникам благодійний концерт "Тріумф перемог", але й урочисто відзначила талановитих учнів, які протягом року продемонстрували видатні успіхи у навчанні та творчій діяльності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: