Завантаження ...
banner

В.о. мера Чернігова Ломако заявив про погрози — що про це відомо

В.о. мера Чернігова Ломако заявив про погрози — що про це відомо фото

Виконувач обов’язків міського голови Чернігова Олександр Ломако заявив про погрози на свою адресу з боку очільника міської військової адміністрації Дмитра Брижинського.

Про це політик розповів 4 червня під час загальноміської наради, — пише сайт 0462

На минулому тижні, якщо не помиляюся, у четвер, мені особисто, телефоном, у присутності іншої людини (тобто це можуть підтвердити), погрожував фізичною розправою начальник військової адміністрації міста. Звісно, це викликає в мене посмішку, або сміх. По-перше, й не такі погрожували, по-друге, головне: мене обирали люди на посаду, на якій я працюю, чернігівці. Й всі дії мої на цій посаді спрямовані виключно на захист інтересів нашого міста, наших людей. Якімось погрозами, залякуваннями, силовим тиском цю позицію ніхто змінити не зможе. З іншого боку, я бачу, що начальник військовій адміністрації та її помічникам… вони своїми діями, те що вони роблять – ведуть античернігівську політику, — зазначив у своєму виступі в.о. мера Чернігова Олександр Ломако.

Тут варто нагадати, що пан Ломако є обраним депутатом міської ради. А ось на посаду секретаря міської ради (саме ця посада дозволила Олександру Ломаці стати в.о. міського голови після відсторонення та, згодом, звільнення Владислава Атрошенка) пана Ломаку обирали вже не «прості» городяни, а депутати міської ради («за» це призначення тоді висловилися 30 народних обранців, «проти» були 6).

Також під час своєї заяви 4 червня Олександр Ломако закликав своїх підлеглих звертатися до правоохоронців, у разі надходжень погроз від міської військової адміністрації:


Фото: В.о. мера Чернігова Олександр Ломако.

"Якщо на адресу чиновників надійдуть подібні погрози від пана Брижинського – повідомляйте мені. Й будемо звертатися до правоохоронних органів, щоб такого більше не було. Це точно не метод", — підкреслив Олександр Ломако.

Інформацію щодо ймовірних погроз Олександру Ломаці ми попросили прокоментувати представників міської військової адміністрації.

"Це чергова піар-акція пана Ломаки з метою дискредитації військової адміністрації. Він просто хоче звернути на себе увагу та грає на емоціях людей", — відповіли у пресслужби чернігівської міської військової адміністрації.

Нагадаємо, наразі у суді розглядається позов міської ради до міської військової адміністрації з приводу бюджету Чернігова.

Головне фото: Суспільне Чернігів

Сєргєй Карась, Чернігівська Медіа Група

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: