Завантаження ...
banner
banner

У Ніжин новий прокурор

Згідно наказу Генерального прокурора України Віктора Шокіна за рекомендаціями конкурсних комісій по заміщенню кандидатів на посади у місцевих прокуратурах призначено 154 керівника місцевих прокуратур по всій Україні.

ніжинська прокуратура, ніжин прокурор


Згідно наказу Генерального прокурора України Віктора Шокіна за рекомендаціями конкурсних комісій по заміщенню кандидатів на посади у місцевих прокуратурах призначено 154 керівника місцевих прокуратур по всій Україні. Зокрема Ніжин також отримав нового прокурора, ним став Лабадін Ігор Олексійович. 

У Чернігівській області з 15 грудня, розпочали свою роботу 5 місцевих прокуратур, юрисдикція яких розповсюджується на декілька адміністративно-територіальних одиниць (замість 23-х раніше існуючих міських, районних та міжрайонних прокуратур). 
 
Кожна новостворена місцева прокуратура об’єднала від двох до семи колишніх прокуратур районного рівня. 

По темі: Фотофакт: Ніжинський відділ поліції нарешті змінив назву

Юрисдикція Ніжинської місцевої прокуратури поширюється на Бобровицький, Козелецький, Носівський, Ніжинський райони та місто Ніжин. 

Нагадаємо, раніше публікувався перелік кандидатів на посаду керівника Ніжинської прокуратури, який викликав неоднозначну реакцію у жителів Ніжина.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: