Завантаження ...
banner

Голова Чернігівської РДА Андрій Попик залишає посаду: у чому причина

Голова Чернігівської РДА Андрій Попик залишає посаду: у чому причина фото

Голова Чернігівської районної державної адміністрації Андрій Попик йде з посади.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Офіційно заявляю, що 17 червня написав заяву на звільнення. Це було складне, але виважене рішення, яке було зумовлене певним фактором. Причина банальна — треба приділити більше уваги стану здоров’я. Маю проблеми з фізичним станом, які на зараз, заважають мені повноцінно виконувати мої робочі функції", — написав Попик.

Нагадаємо, головою Чернігівської РДА Андрія Попика призначили 24 березня 2023 року.

Попик з травня 2021 року очолював готель "Придеснянський". Також вони разом з Євгенієм Сороновичем є співзасновниками будівельної компанії "Сіверщина".

Журналісти MYNIZHYN проаналізували, що задекларували за 2023 рік начальниця Управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Градобик, директорка Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради Чернігівської області Світлана Алєксєєнко, доцент кафедри теорії історії держави і права та конституційного права Національного університету фіскальної служби України Олег Баранков, доцент Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Юрій Філоненко, старший викладач психології, завідувач навчально-методичного відділу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Володимир Король та викладач Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Костянтин Смалій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: