Завантаження ...
banner

18 немовлят за тиждень: Ніжинських пологовий будинок з радісною звісткою

18 немовлят за тиждень: Ніжинських пологовий будинок з радісною звісткою фото

Минулого тижня (з 9 по 16 липня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 18 немовлят.

Про це повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Хлопчики за кількістю випередили дівчаток: за тиждень у нас народилось 10 хлопчиків та вісім дівчаток.

Богатирка тижня – дівчинка з Ніжинського району, яка важить 4300 грамів, у її мами це перші пологи. Найменша вага (2610 грамів) у хлопчика з Бахмача. Він теж перша дитина у родині.

Географія роділь дуже широка. Уже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Ічнянщини, Прилуччини, міста Бахмач, Одеської, Харківської, Сумської, Київської областей.

Перші пологи були в одинадцяти жінок, треті – у двох, дев’яті – в однієї. У всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Гарного вам настрою, миру, щастя та любові! Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 9 по 16 липня у нашому пологовому будинку було зроблено чотири кесареві розтини та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Як повідомляв MYNIZHYN, батьківство — це завжди відповідальність. Крок, на який зважитися може не кожен. Сьогодення таке, що певний страх стати батьками, відсутність необхідних знань про виховання дітей, про правильних догляд, посилює постійне відчуття небезпеки, адже України в стані війни... Наші журналісти вирішили запитати ніжинців, чи вплинула широкомасштабна війна на ваше бажання стати батьками, та прослідкувати динаміку народжуваності в Ніжині за попередні роки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: