Завантаження ...
banner
banner

До ніжинської футбольної школи завітав Святий Миколай

Фото.
У Дитячо-юнацькій спортивній футбольній школі відбулося улюблене свято всіх дітей України День Святого Миколая. На свято завітали поважні гості, яким не байдужий дитячий футбол

З днем святого микола, святий миколай, ніжин миколай нежин

У Дитячо-юнацькій спортивній футбольній школі відбулося улюблене свято всіх дітей України День Святого Миколая. На свято завітали поважні гості, яким не байдужий дитячий футбол, це владика Євстратій - Архієпископ Чернігівський і Ніжинський та отець Михаїл Якубів - настоятель Покровської церкви, голова міської Федерації футболу - Мамедов Володимир Хейбарович та депутати Ніжинської міської ради.

Вихованці школи футболу готувалися до свята і своїми спортивними досягненнями та добрими справами довели, що мають право отримати солодкі подарунки від Святого Миколая та спортиві від Володимира Мамедова та директора школи Юрія Тарана і меценатів, якими стали магазин "Спорт +" та "Ніжинський хліб завод".


Баширов Артут з подарунками від Святого Миколая

Але цього б свята не було, якби не було героїзму та відваги українських бійців, що мужньо захищали кордони нашої держави та продовжують воювати в зоні АТО. Як відомо серед них є і наші земляки, якими ми по праву пишаємося. Один з них це Баширов Тахір Тахірович, який загинув в зоні АТО, а його син Артур є вихованцем футбольної школи. Він від Святого Миколая отримав у подарунок футбольну форму та футбольний мяч. 

Діти та батьки дякували усіх причетних до проведеного свята. А владика Євстратій зазначив, що був у захваті від виконання юними футболістами гімну України під час відкриття та закриття спортивного свята.
 






Микола Бринза

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: