Завантаження ...
banner

Два комплекси "Stick-12" та два Mavic 3: за кошти з міського бюджету придбали техніку для ЗСУ

За кошти місцевого бюджету для двох ніжинських військових частин було придбано два безпілотні авіаційні комплекси «Stick-12», кожен з яких коштує 775 тис. грн, а також два Mavic 3 вартістю 146 тис. грн кожен.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.


Фото: Нарада при міському голові. Джерело: Ніжинська міська рада

«Ця інвестиція є важливим кроком для підвищення обороноздатності наших Збройних сил та захисту держави», — підкреслив міський голова Олександр Кодола.

Міський голова Олександр Кодола подякував військовим за захист Ніжина та всієї України та наголосив, що Ніжинська громада буде систематично підтримувати Збройні Сили України до Перемоги.

"Ніжинська стоматполіклініка отримала новий пакет від НСЗУ з лікування військовослужбовців. Відтепер підприємство має два пакети НСЗУ — це лікування військовослужбовців та протезування. 15 військовим вже була надана послуга протезування. Ще 19 військових проходять лікування і найближчим часом також здійснять протезування.

Головними напрямками діяльності міської влади залишаються підтримка Збройних Сил України, безпека населення, соціально-економічний розвиток, підвищення якості надання медичних послуг", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Мати Героя України Олександра Мацієвського Параска Демчук допомагає його побратимам — у пам'ять про сина жінка передала пікап.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: