Завантаження ...
banner

Учителька іноземних мов з Чернігівщини — серед 50 найкращих в Україні: подробиці

Учителька іноземних мов з Чернігівщини — серед 50 найкращих в Україні: подробиці фото

Учителька англійської та німецької мов з Чернігівщини Лариса Довгорук увійшла до 50 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine-2024, пише Суспільне Чернігів.

Про це повідомляють на сайті Освіторії.

Як йдеться у повідомленні, Лариса Довгорук працює у Новгород-Сіверському фаховому медичному коледжі.

Нагадаємо, у 2022 році національну премію Global Teacher Prize Ukraine вручили виховательці з Чернігова Наталії Песоцькій.

У 2021 році — до 50 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine увійшли дві вчительки з Чернігівської області. Це Ольга Петренко – вчителька української мови та літератури у школі №28 міста Чернігова та Тетяна Бутурлим – вчителька української мови та літератури з Ніжина.

У 2020 році — до ТОП-50 увійшла вчителька історії зі Сновська Алла Єрмоленко.

Також до 20 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine у 2017 році потрапила вчителька інформатики Оксана Коваленко, яка на той час працювала у школі №2 міста Чернігова.

Цьогоріч десятку фіналістів мають оголосити 1 вересня, а ім'я переможця чи переможиці стане відомим 5 жовтня.

Найкращий вчитель України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 отримає мільйон гривень на реалізацію своєї освітньої мрії, повідомили на сайті Освіторії.

Що відомо про премію Global Teacher Prize Ukraine

Global Teacher Prize Ukraine це щорічна національна премія для вчителів, покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні, розповіли на сайті премії.

Цю премію в Україні відзначають з 2017 року. ЇЇ організовує Освіторія за підтримки Міністерства освіти і науки України, ЮНІСЕФ Україна, Дія.Освіта та KSE Foundation.

Як повідомляв MYNIZHYNучителька з Ніжина Людмила Шилова — переможниця конкурсу від Voice of America Learning English & Goglobal.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: