Завантаження ...
banner
banner

Учителька з Ніжина — переможниця конкурсу від Voice of America Learning English & Goglobal

Учителька з Ніжина — переможниця конкурсу від Voice of America Learning English & Goglobal фото
У листопаді 2023 року організація “Go Camp” спільно з “Voice of America Learning English” організували письменницький конкурс для українських вчителів “Teach Us About Ukraine”.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Його мета — розповісти про Україну для якнайбільшої іноземної аудиторії. Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно було написати публіцистичний матеріал англійською мовою, у якому розповісти про улюблене місце, місто або важливі історичні події.


Фото: Банер конкурсу

За результатами конкурсу, які були оголошені на початку лютого, учителька англійської мови Ніжинської гімназії № 3 Шилова Людмила Олександрівна стала однією з переможців. Її робота була особливою, присвячена ніжинському огірку - символу нашого міста, що вразило експертів "Voice of America".


Фото: Людмила Шилова

Результатом цієї перемоги стало публікування тексту та детального плану уроку, розробленого разом з авторкою, на сайті VOA Learning English. Це величезний крок, який дозволить мільйонам людей по всьому світу, які вивчають англійську, поглибити свої знання про Україну та наше місто Ніжин!
Вітаємо цю творчу педагогиню з заслуженою перемогою! Нехай її творчість продовжує надихати і вчить нас більшому розумінню та поваги до нашої країни.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: