Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська ОДПІ належним чином забезпечує доступ до публічної інформації

Ніжинською ОДПІ приділяється увага забезпеченню доступу до публічної інформації. Так, у 2015 році до інспекції надійшло 3 запити, відповіді на які було надано своєчасно та з дотриманням вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» (не пізніше п’яти робочих днів).


Ніжинською ОДПІ приділяється увага забезпеченню доступу до публічної інформації. Так,  у  2015 році до інспекції надійшло 3 запити, відповіді на які було надано своєчасно та з дотриманням вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» (не пізніше п’яти робочих днів). 

Зазначимо, що запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача. 
 
Нагадуємо, що реалізація права на доступ до публічної інформації в Україні набуває все більшої суспільної важливості. Адже, відкритість та доступність публічної інформації є свідченням прозорої роботи органів державної влади, а отже сприяє зростанню довіри до неї у громадян. 
 
Шановні платники податків! Ніжинська ОДПІ  запевняє, що кожен поданий Вами запит розглядається уважно та ретельно. 
 
З інформацією щодо форми запиту на публічну інформацію та порядку її подання, з переліками адміністративних послуг, які надаються  Державною фіскальною службою України, Головними управліннями в ДФС в областях та м. Києві, державними податковими інспекціями можна ознайомитися в центрі обслуговування платників Ніжинської ОДПІ. 
 
Людмила Пивовар,
начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: