Завантаження ...
banner

П'ять пожеж та дві ДТП: як минули вихідні на Ніжинщині

П'ять пожеж та дві ДТП: як минули вихідні на Ніжинщині фото

За минулі вихідні (24-25 серпня) на території Ніжинського району сталося дві ДТП та п'ять пожеж.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи

У суботу, 24 серпня, на території Ніжинщини сталося дві ДТП та три займання: одна з ДТП — у Ніжині.

У Ніжині о 21:46 водій мотоцикла «JBV-100» не впорався з керуванням в'їхав у бордюр та впав з мотоцикла. Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження.

У селі Високе Ніжинського району о 23:18 водій мотоцикла "Іж Юпітер" не впорався з керуванням та перекинувся. Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження.

Біля селища Ніжинське Ніжинського району (Ніжинська ТГ) о 10:36 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,03 га. Причина — коротке замкнення електромережі.

У Носівці Ніжинського району (Носівська ТГ) по вул. Яворницького об 11:45 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Біля Бобровиці Ніжинського району (Бобровицька ТГ) о 16:50 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,2 га. Причина — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

У неділю, 25 серпня, сталося три пожежі: горіли господарча будівля та суха трава. 

У селіщі Галиця Ніжинського району (Лосинівська ТГ) по вул. Київській, 43 о 17:02 сталася пожежа господарчої будівлі (4х6 м, стіни цегляно-піноблочні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 15 кв. м, пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 10 кв. м та майно. Причина встановлюється.

У селі Іржавець Ніжинського  району  (Носівська ТГ) біля вул. Партизанської о 16:40 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

У Носівці Ніжинського району (Носівська ТГ) біля вул. Мринський Шлях о 20:28 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,5 га. Причина — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Як повідомляв MYNIZHYN, за вихідні (10-11 серпня) на Ніжинщині сталося чотири займання: горіли господарчі будівлі та споруда, а також суха трава. Детальніше читайте далі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: