Завантаження ...
banner

До Ніжина завітав відомий український волонтер — Григорій Янченко "дядя Гриша"

До Ніжина завітав відомий український волонтер — Григорій Янченко "дядя Гриша" фото

26 серпня у Ніжині зустрічали Григорія Янченка — незламного українського волонтера.

Про це повідомляє Собор Всіх Святих у Ніжині.

"Дорогі ніжинці! Маємо сьогодні за честь зустрічати в нашому місті відомого незламного волонтера Янченка Григорія Миколайовича! Всім нам він більш відомий як Дядя Гриша. Український військовий волонтер, переможець конкурсу "Благодійна херсонщина" та Національного конкурсу "Благодійна Україна", почесний громадянин Херсона, Лицар ордену «Народний Герой України». Кожен має змогу зустрітися і привітати дядю Гришу, потиснути його мужню руку!

27 та 28 серпня кожен охочий може зустріти почесного волонтера у центрі міста (від ринку до центральної площі)", — йдеться у повідомленні.


Фото: Волонтер Григорій Янченко

"Я з самої Ічні. Ось там, як кажуть, ріс до призову в Збройні Сили. А потім, після того, переселився в Херсон. І вже 55 років живу в Херсоні. Крім останніх двох років. Перший рік із цих двох років я проживав у Запоріжжі. А на початку цього року, з січня місяця, я мандрую по всій Україні. Моє місце проживання — вся Україна", — говорить про себе Григорій Янченко.

Нагадаємо, що з початку року Григорій вже відвідав 23 міста. Волонтер пересувається на кріслі колісному та збирає кошти для ЗСУ з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: