Завантаження ...
banner

Ніжинські каратисти зустрілися з Ольгою Харлан: які поради отримали юні спортсмени від чемпіонки

Ніжинські каратисти зустрілися з Ольгою Харлан: які поради отримали юні спортсмени від чемпіонки фото

24-25 серпня у Києві відбувся Чемпіонат України з карате серед кадетів, юніорів та молоді. У заході взяли участь 450 спортсменів з 15 областей. На захід завітала українська фехтувальниця на шаблях, неодноразова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан.

Про це повідомляє на сторінці Facebook Nizhyn Post.

Ніжинську дитячо-юнацьку спортивну школу (СК "Тризуб") представляли вихованці Микола Ребенок і Данило Захарків разом з тренером Сергієм Сахутою.

29 липня поточного року на Олімпіаді в Парижі спортсменка здобула бронзову нагороду в особистій першості; стала переможницею у командному фіналі й таким чином допомогла команді вибороти золото.

Учасники змагань у Києві мали лише кілька хвилин, щоб поспілкуватися з відомою фехтувальницею, бо вона поспішала на зустріч з президентом. Зокрема, ніжинським каратистам Ольга Харлан дала таку пораду: «Оточуйте себе людьми, які мають з вами спільні інтереси та досягли в них великих результатів».

Відома спортсменка залишила по собі приємне враження.

"Чемна, вихована. Спілкувалась з учасниками змагань і тренерами на рівних. Для всіх нас такі зустрічі дуже важливі — вони надихають на подальшу працю", — зазначив тренер СК "Тризуб" Сергій Сахута.

Автор: журналіст Nizhyn Post Валентина Савчук

Як повідомляв MYNIZHYN, 21 серпня штурмовик 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» ніжинець Олександр Ревтюх встановив рекорд України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: