Завантаження ...
banner

В Ічні у місцевого мешканця вилучили гранату та наркотики: поліція проводить розслідування

В Ічні у місцевого мешканця вилучили гранату та наркотики: поліція проводить розслідування фото

Ічнянські поліцейські вилучили у 53-річного чоловіка корпус гранати Ф-1 із запалом та наркотичні речовини. Це сталося 12 вересня під час відпрацювання виклику, коли співробітники поліції отримали повідомлення про підозрілого чоловіка поблизу зупинки громадського транспорту.

На місці події патрульні виявили місцевого мешканця з двома великими пакунками. Під час розмови чоловік зізнався, що в одному з пакунків у нього знаходиться граната, а також рослини конопель. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, вилучила у нього небезпечний боєприпас та наркотичні речовини.

Наразі правоохоронці, під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури, проводять досудове розслідування. Кримінальне провадження відкрито за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, це ч. 1 ст. 263 — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також ч. 1 ст. 309 — незаконне виробництво, придбання, зберігання чи перевезення наркотичних засобів без мети збуту.


Фото: Вилучена граната. Джерело: Національна Поліція


Фото: Вилучені рослини конопель. Джерело: Національна Поліція

Розслідування триває, а поліція продовжує з'ясовувати всі обставини цієї справи, щоб встановити, звідки у чоловіка з'явилися боєприпас та наркотики.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Чернігові поліцейські затримали підприємця, котрий намагався дати хабар у розмірі 2000 доларів посадовцю прикордонної служби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: