Завантаження ...
banner

Жителя Ніжинщини судитимуть за організацію нарколабораторії та збут амфетаміну

Жителя Ніжинщини судитимуть за організацію нарколабораторії та збут амфетаміну фото

На Ніжинщині завершили розслідування щодо діяльності 31-річного жителя Борзни, котрий організував нарколабораторію для виготовлення амфетаміну та займався його збутом. 

Підозрюваного у виготовленні та збуті психотропних речовин викрили оперативники відділення поліції №3 (Борзна) спільно з колегами з Ніжина. Досудове розслідування здійснювалося під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури.

За даними слідства, чоловік систематично виготовляв амфетамін та збував його місцевим жителям. Збут наркотичних речовин здійснювався під час особистих зустрічей з покупцями за методом «з рук в руки». 19 червня правоохоронці, за підтримки спецпідрозділу «КОРД», провели затримання підозрюваного. Під час обшуку за місцем його проживання вилучили підготовлені до продажу порції амфетаміну, а також посуд та обладнання для виготовлення і фасування наркотиків.


Фото: Вилучені препарати. Джерело: Національна Поліція


Фото: Затримання підозрюваного. Джерело: Національна Поліція

Підозрюваному інкримінують такі правопорушення:

  • частина 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин та їх збут);
  • частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України (ті самі дії, вчинені повторно);
  • частина 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення психотропної речовини).

Як повідомляв MYNIZHYN, працівники ніжинської поліції викрили 41-річного жителя району, котрий займався розповсюдженням наркотичних засобів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: