Завантаження ...
banner

Ніжин відвідав посол Індонезії: мета його візиту

Ніжин відвідав посол Індонезії: мета його візиту фото

До Ніжина з робочим візитом завітав Посол Республіки Індонезія в Україні Аріф Мухаммад Басаламма. Зустріч відбулася у стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

У своєму вступному слові Аріф Мухаммад Басаламма підкреслив важливість підтримки України та необхідність дотримання норм міжнародного права. Він зазначив, що "Індонезія залишається на боці мирного врегулювання конфліктів і готова сприяти діалогу на міжнародній арені".


Фото: Аріф Мухаммад Басаламма. Джерело: Ніжинська міська рада

Юрій Хоменко привітав поважних гостей і висловив вдячність за підтримку України у складний час. Він також наголосив на потенціалі для розвитку міжнародної співпраці між Ніжином та Республікою Індонезія, зокрема в економічній, культурній та освітній сферах.

Секретар міської ради також зауважив, що Ніжинська громада вже активно співпрацює з багатьма країнами, міжнародними організаціями та фондами, і висловив сподівання на налагодження тісніших зв'язків з Індонезією. На його думку, співпраця з такою великою та динамічною країною, як Індонезія, може відкрити нові можливості для обох сторін.

Під час візиту до Ніжина індонезійська делегація організувала виставку з національним індонезійським колоритом у стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Виставку організували з метою ознайомлення жителів та гостей міста з культурою, традиціями Індонезії, а також вектором політичного та економічного розвитку республіки.

Як повідомляв MYNIZHYN, 30 серпня на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, в одному з приміщень нового корпусу навчального закладу, відбулася презентація нового простору центру життєстійкості «Місце сили. Ніжин»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: