Підпал кафе в Ніжині: що каже поліція

22 вересня в одному з ніжинських телеграм-каналів з'явилася інформація, що невідомі особи підпалили літню терасу "Паб "Каштан"".

22 вересня в одному з ніжинських телеграм-каналів з'явилася інформація, що невідомі особи підпалили літню терасу "Паб "Каштан"".

"Сьогодні вночі після закриття закладу невідомі здійснили навмисний підпал літньої тераси "Паб ""Каштан". На камерах не вдається нічого розгледіти. На полумʼя зреагував нічний патруль поліції. Вони загасили полум'я вогнегасником", — йдеться у повідомленні.

Автор допису припускає, що цей акт вандалізму пов'язаний із нещодавнім інцидентом в кафе "Соло" на центральній площі міста. Того разу невідомі понівечили квітники, які належать кафе, порозкидали квіти й землю тощо.

"Декілька днів тому на "Соло" (кафе, — ред.) побили вазони, а сьогодні вночі вирішили підпалити літню терасу іншого закладу. На фото видно, що підпал не від цигарки, не від сірника...  Дехто навмисно докладав зусиль…", — зазначає автор допису.


Фото: Наслідки пожежі. Джерело: HN

Журналісти MYNIZHYN поцікавилися у поліції подробицями події.

У поліції зазначають, що вранці 22 вересня надійшло повідомлення про те, що 21 вересня, близько 23:30, відбулося загоряння на території літнього майданчика одного з місцевих кафе. Заявник вказав, що загоряння загасив наряд групи реагування патрульної поліції Ніжинського РУП, який проїжджав повз у цей час.

У ході проведення перевірки факт підпалу не підтвердився. Під час перегляду камер відеоспостереження встановили, що трапилося займання кошика для сміття, який знаходився на літньому майданчику кафе. Від заявника надійшла зустрічна заява.

Нагадаємо, що 26 серпня близько 23:00 по вулиці Об’їжджа невідомі особи пошкодили зупинку та зламали дорожні знаки. Інформації щодо даного інциденту до поліції не надходило.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: