Завантаження ...
banner

Грабіж у вуличній кав'ярні Ніжина: поліція затримала підозрюваного

Грабіж у вуличній кав'ярні Ніжина: поліція затримала підозрюваного фото

З повідомленням про пограбування у Ніжині до поліції звернулася бариста вуличної кав'ярні. Інцидент стався ввечері 16 вересня. За словами постраждалої, невідомий чоловік у стані сильного збудження підійшов до кав'ярні та, ніби намагаючись зробити замовлення, раптово схопив гроші з каси через вікно видачі замовлень та швидко зник з місця події.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського районного управління поліції. Співробітники відділу кримінальної поліції Ніжинського райуправління змогли встановити особу грабіжника. З'ясувалося, що до злочину причетний 27-річний місцевий житель. 

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці продовжують слідчі дії, щоб з'ясувати всі обставини події та притягнути злочинця до відповідальності за скоєне.

Як повідомляв MYNIZHYN, 15 вересня вночі стався черговий акт вандалізму в Ніжині — невідомі понівечили квітники одного з кафе у центрі міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: