Завантаження ...
banner

У Ніжині сталася ДТП: чоловік помер на місці події - Відео (Оновлено)

У Ніжині сталася ДТП: чоловік помер на місці події - Відео (Оновлено)  фото

Сьогодні, 27 вересня у Ніжині на вулиці Незалежності сталася ДТП.

Відео з місця події опублікували очевидці пригоди у соцмережах.

Виклик до Ніжинського відділення швидкої (екстреної) допомоги надійшов 27 вересня о 10:42.

Про це MYNIZHIN повідомили медики швидкої.

Приїхавши на місце події, медпрацівники побачили тіло чоловіка на проїжджій частині і зафіксували, що травми нанесені потерпілому під час ДТП – несумісні з життям.  

Працівники швидкої також зазначають, що на момент приїзду медиків, тіло чоловіка ще не оглядала оперативно слідча група, тому перевертати чи оглядати тіло медпрацівники не мали права. На вигляд чоловікові років 40, був одягнений у камуфляж.

Відео з місця події від очевидців. Джерело ТГ канал "Ніжин Оперативно"

Раніше ми писали: В центрі Ніжина сталася ДТП: одна із автівок стала вверх колесами (Фото, відео)

Читачі нашого сайту наразі активно коментують цю подію в соцмережах. Хтось співчуває загиблому, хтось говорить, що потрібно буди обережними пішоходам, аби не траплялося таких подій, хтось запевняє, що водії «ганяють» на великій швидкості, тому і стаються такі серйозні ДТП.

Фото скрін коментарі у мережі Фейсбук, щодо даної ДТП

Також нам вдалося отримати інформацію від правоохоронців. 

Державне бюро розслідувань у своєму телеграм-каналі повідомляє, що працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом смерті військовослужбовця у ДТП. За кермом авто, яке скоїло наїзд, знаходився один з керівників Ніжинського райуправління поліції. За попередніми даними, водій був тверезий. Наразі проводяться необхідні слідчі дії. 

Зазначимо, що на Чернігівщині за перше півріччя 2024 року сталося 756 дорожньо-транспортних пригод, із них ДТП з травмованими 223. У цих ДТП загинуло 35 людей, а ще 278 отримали тілесні ушкодження.

За даними Ніжинського РУП ГУНП в Чернігівській області, за період з 01 січня по 15 липня 2024 року в Ніжині трапилося 27 ДТП (у трьох випадках — летальні наслідки). За аналогічний період у 2023 році сталося 30 дорожньо-транспортних пригод (також три з летальними наслідками). Динаміка: кількість ДТП зменшилася на три автопригоди або на 10%.

Нагадаємо, 13 липня у результаті ДТП загинули двоє ніжинців, а трьох пасажирів госпіталізували до КНП "Ніжинська центральна міська лікарня". Поліцейські встановили, що 23-річний водій автомобіля «BMW», перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, рухався по автодорозі «Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин», зі сторонни села Зруб у напрямку міста Ніжин. Водій не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням транспортним засобом та на заокругленні дороги вліво, виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет. В подальшому автівка перекинулась та зіткнулась з придорожнім деревом. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: