Завантаження ...
banner

Чернігівщина серед лідерів України за кількістю залучених до суспільно корисних робіт

Чернігівщина серед лідерів України за кількістю залучених до суспільно корисних робіт фото

З початку дії урядового проєкту "Армія відновлення" в жовтні 2022 року, служба зайнятості видала 20 994 направлення на суспільно корисні роботи. За цим показником Чернігівська область увійшла до трійки лідерів серед регіонів України.

Про це повідомляє Чернігівський обласний центр зайнятості.

Загалом на виплату заробітної плати для залучених до проєкту профінансовано 121,4 млн гривень. У 2024 році видли вже 12 217 направлень, а серед найактивніших громад відзначилися: Городнянська, Чернігівська, Ічнянська, Куликівська та Талалаївська.

Суспільно корисні роботи є важливою частиною підтримки країни в умовах війни. Люди, які залучаються до цього проєкту, мають змогу не тільки отримати заробітну плату, а й зробити свій внесок у спільну справу – відновлення та підтримку інфраструктури, необхідної для перемоги.

Головне фото: Суспільне Чернігів

Як повідомляв MYNIZHYN, уже понад рік, як громадське об’єднання «Розквітай» спільно зі службою зайнятості на прифронтовій Чернігівщині організовують суспільно корисні роботи для безробітних. Основна діяльність цих робіт полягає у плетінні маскувальних сіток для українських військових, а також допомозі населенню, зокрема людям з інвалідністю, захисникам та їхнім сім'ям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: