Завантаження ...
banner

У Ніжині відновлять будинок 1936 року: подробиці

У Ніжині відновлять будинок 1936 року: подробиці фото

У Ніжині відновлять двоповерховий цегляний будинок 1936 року, стіни якого пам’ятають три покоління, а мешканці — одне одного. 

Про це розповідає TEPLO Project.

Колись комунальний, а тепер – осередок справжньої дружби та взаємодопомоги. 20 людей, вісім квартир, одна велика родина.

Ніхто не розповість краще про будинок, ніж люди, які його цінують всім серцем. Тож поділимося цікавими фактами від мешканців:

  • Колись цей будинок був комунальним, але згодом перетворився на затишне місце для життя.
  • Будинок зберігає свою історію через покоління: найстаршій мешканці, пані Наталі, близько 70 років, а наймолодший мешканець лише нещодавно народився.
  • Мешканці довіряють одне одному та завжди готові допомогти.
  • Більшість чоловіків у будинку дуже смачно готують.
  • У мешканців немає спільного чату, вони вважають за краще спілкуватися особисто.
  • Діти в цьому будинку виховуються в атмосфері толерантності та інклюзивності.

"Зараз я живу в цьому будинку, це таке враження, що я живу у власному будинку. Сусіди ідеальні, наш під’їзд взагалі зразковий, ми просто рідня, ми просто друзі, в нас ніколи ніхто ні з ким не сперечався. В нас навіть приводів для цього не було", — ділиться своїми враженнями пані Марія, мешканка будинку, яка проживає там понад сорок років.

Проєкт TEPLO не просто про утеплення. Ми працюємо разом із мешканцями, щоб врахувати всі їхні потреби та побажання. Це – турбота про тих, хто живе у будинку, і прагнення створити для них кращий простір. Чому ми обрали саме цей будинок? Інформація згодом.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині стартує проєкт “TEPLO”: будинок 1936 року утеплять місцевими природними матеріалами за інноваційною технологією.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: