Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці збираються на акцію проти продажу напоїв "Coca-Cola" у місті

Ніжинці з ініціативи місцевої письменниці Тетяни Винник збираються влаштувати акцію проти продажу "Coca-Cola" у супермаркетах міста.


Ніжинці з ініціативи місцевої письменниці Тетяни Винник збираються влаштувати акцію проти продажу "Coca-Cola" у супермаркетах міста. 

"Ще не закінчилися свята, але не можу не запитати у ніжинських журналістів, політиків і активістів: де реакція? У ВЕЛМАРТ завезли "Кола-колу". Я її у такій кількості ніколи не бачила, принаймні у нашому місті. Мабуть, розраховують на те, що зараз свята, тому це пійло розійдеться за милу душу. Коли, ніжинці, збиратимемося біля маркету, аби вивезли цю отруту з міста?!" - написала Тетяна Винник у Facebook

Нагадаємо, російське представництво компанії "Coca-Cola" у офіційній спільноті у "Вконтакті" опублікувало карту Росії на якій були відсутніми Крим, Калінінградська область та Курильські острови. Користувачі спільноти на це вказали і представники компанії додали на карту український окупований росіянами Крим та свої вибачення. 

Після цих дій в українці почали активно обговорювати бойкот американської компанії  та її продукції. Згодом українське представництво компанії вибачилося за недорозуміння і повідомило, що компанія не є прихильником ніяких політичних поглядів, а виробляє високоякісні напої.

Акція відбудеться завтра, 11 січня о 12:00 біля супермаркету "Велмарт".

Хто має бажання долучитися до акції проти продажу напоїв "Coca-Cola" телефонуйте до її ініціатора Тетяни Винник 063-67-66-388, 097-37-67-176. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: