Завантаження ...
banner
banner

Різдвяне свято в Центрі соціального обслуговування

Фото.
Новий рік та Різдво - це перш за все родинні свята. Але як бути, коли обставини склалися несприятливо, здоров’я, старість чи інші обставини залишили людей без родин? У Ніжині такими піклується Центр соціального обслуговування


Новий рік та Різдво - це перш за все родинні свята. Але як бути, коли обставини склалися несприятливо, здоров’я, старість чи інші обставини залишили людей без родин? У Ніжині такими піклується Центр соціального обслуговування. І ось, 13 січня до людей, які постійно перебувають тут прийшли щедрувальники.

Бібліотека-філіал №2 спільно з Церквою адвентистів сьомого дня та благодійним фондом «Краще життя» провели у Центрі соціального обслуговування народознавче свято «Хай Різдво у Вашу хату принесе добра багато!».  Ніна Іванівна Івасенко розповіла про традиції святкування Різдвяних свят та подарувала Центру книги, які для цього спеціально збирали читачі бібліотеки. Зі свого боку Валерій та Тетяна Бегас разом з дітьми та прихожанами церкви влаштували святковий Різдвяний концерт. 































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: