Завантаження ...
banner
banner

Голова французької доброчинної асоціації Данієль Бедлем відвідав гімназію № 16

Фото.
15-16 січня Ніжинська гімназія № 16 приймала у своїх стінах шанованого гостя, керівника французької доброчинної Асоціації Liouba Lorr’Ukraine пана Данієля Бедлема

15-16 січня Ніжинська гімназія № 16 приймала у своїх стінах шанованого гостя, керівника французької доброчинної Асоціації Liouba Lorr’Ukraine пана Данієля Бедлема. Це другий приїзд пана Бедлема до Ніжина, що проходить у рамках програми міжнародної культурної співпраці між містами Чернігівської області та Лотарингії.

Асоціація була заснована у вересні 1999 року і мала на увазі підвищення розвитку особливих партнерських відносин із художніми школами та культурними центрами країни. Проте за останні роки вона розробила партнерство зі школами Чернігова та Чернігівської області з метою заохочення та підтримки дітей, які бажають вивчити мову Мольєра. Асоціація не просто надає гуманітарну допомогу школам, а й можливість кращим знавцям мови проходити щорічне безкоштовне мовне стажування на базі французьких шкіл.
 
У цьому навчальному році така нагода випала і школярам нашого міста. На базі Ніжинської гімназії №16 французькою асоціацією було створено 2 групи учнів 5-6 класів для вивчення мови.



















Миколаєнко В. В
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: