Завантаження ...
banner
banner

В Прилуках поліція "на гарячому" затримала військових, які вимагали у підприємця "відкат"

Правоохоронці затримали заступника командира військової частини міста Прилук та юрист-консульта даної частини.

Працівники управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції спільно з СБУ в Чернігівській області та прокуратурою Чернігівської області при одержанні неправомірної вигоди затримали заступника командира військової частини та юрист-консульта даної частини.

27 січня при одержанні неправомірної вигоди поліція спільно з СБУ затримала «на гарячому» заступника командира військової частини, який спільно з юрист-консультом даної частини вимагали та одержали неправомірну вигоду в розмірі 10 тисяч гривень від директора комерційного товариства.

Підполковник і капітан юстиції вирішили отримати "відкат" з підприємця за укладання договорів на постачання будівельних матеріалів до військової частини.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: