Завантаження ...
banner
banner

Звіт про роботу промисловості Ніжина за минулий рік

Упродовж 2015 року промислові підприємства Ніжина реалізували продукції на 867 млн. грн. В обсягах реалізації 91% займала продукція переробної промисловості, з якої майже половина – підприємств із виробництва харчових продуктів та напоїв.

Промисловість ніжина, нежин промишленность, нежин хлеб, новости нежина

Упродовж 2015 року промислові підприємства Ніжин реалізували продукції (товарів, послуг) на 867 млн.грн. В обсягах реалізації 91% займала продукція переробної промисловості, з якої майже половина – підприємств із виробництва харчових продуктів та напоїв. 

За межі України реалізовано 18% від загального обсягу промислової продукції міста. Найбільша частка експортованої продукції – на підприємствах із виробництва харчових продуктів і напоїв.
 
На одну особу населення обсяг реалізації промислової продукції становив  11919 грн.

По темі: У Ніжині виготовили ювілейний 16000 трактор
 
В обсязі реалізації майже половину становили споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 32% – інвестиційна продукція, 12% – товари проміжного споживання.
 
За цей період підприємствам переробної промисловості (без урахування підприємств із виробництва харчових продуктів, напоїв)  надійшло замовлень на виробництво продукції на 261 млн.грн., з них 4% – від іноземного замовника. 

Головне управління статистики у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: